söndag 26 oktober 2008

Nagelbruden

Hon med naglarna har kommit hem nu. Snacka om oglamoröst. Efter att naglarna har fixats till så ska de bedömas. Dagen började kl 10 och slutade kl 16. Under denna tid är det nagelvisning för domare och väntan, väntan, väntan. Det bjöds på en trekantssmörgås med lax (inget annat!) och apelsiner som ingen av dessa långnaglade kunde skala! Dryck var det dåligt med. Har man snyggast naglar så kan man få festa med champagne men 2:or göre sig icke besvär. Dottern var modell även förra året och då vann de! Då tävlades det i något som heter tipp. Denna gången var det kategorin mall - svårare. Så förra året hade hon europas snyggaste tipp-naglar. Detta år har hon europas näst snyggaste mall-naglar. Visst lär man så länge man lever. Hade ingen aning tidigare om att dylika tävlingar fanns över huvud taget.

3 kommentarer:

Laila sa...

Gusten ser helt underbar ut där han ligger i solen! :-)
Nageltävling!? Detta har jag aldrig hört talas om, är det nåt ammerikannskt..?

Tack för det roliga tipset mot ryggont! Det är jättekul just nu, litegrann sipprar utanför sugrörrett men de göööör inget... men ja ondrar bara: HUR ska jag komma upp ur detta liggsittande läge?
:-D

Laila sa...

Jag har en liten utmaning till dig på min sida - om du har lust. :-)

Erik sa...

Hi, hi. Tipp och mall, ja tänk vad man kan tävla i udda saker. Antar att dessa goda placeringar ger modelljobb? Finns ju reklambilder som bara visar upp händer med kanske en ring på ett finger eller att handen håller i någon produkt när fotot tas...
Kul information (jag gillar denna typ av onödigt kunnande) :-)