lördag 25 oktober 2008

Näst snyggast naglar i Europa

Yngsta dottern är i München på nageltävling. Det är Europamästerskap och hon är modell. Nu har detta foto kommit och hon meddelar att de har kommit 2:a! Alltså min dotter har näst snyggast naglar i Europa - bara så ni vet. Ja, jag hör ända hit hur ni säger: "ska det vara något att vara mallig över". Då säger jag bara "ja, det kan ni ge er fan på".

4 kommentarer:

AnnaKK sa...

Men vad coolt! Att man kan tävla i naglar på det viset!? :-) Så klart man får vara stolt över att ha så snygga naglar - den som eventuellt tycker det är fjantigt är så klart bara avundsjuk! ;-)

Ha en fin söndag! :-)

evaeva sa...

Skriver det här inlägget med knogarna - vill inte se mina egna s k naglar.

Erik sa...

Det hade jag ingen aning om! Tävla som nagelmodell, det låter ju inte så jobbigt. Stort grattis till den fina placeringen, näst bästa naglar i Europa. Antar att man ser även på nagelband och själva fingrarna naglarna sitter fast på..?

Baronessan sa...

Erik: Ja, hon har ju snygga händer och naglar från början. Har alltid sagt att hon skulle bli nagelmodell men då har hon bara fnyst. Nu var det någon annan som "upptäckte" henne och då blev det annorlunda. Mammor ska inte tycka.