torsdag 27 november 2008

Tacka vet jag logdans...

En gång i tiden kunde man någon gång emellanåt få se TV-teater. Sånt finns inte längre. Vill man se teater och riktiga skådespelare får man gå på teaterlokaler. På TV har man fullt upp med bönder, mammor, nannys, GI-förespråkare, Träningsfreaks, och s.k. underhållningsdokumentärer (ryyyyyss), stjärnor på is (vaddå stjärnor?), Gör om hemma, Res bort osv. m.m. Och kockar! För helvete - glöm inte kockarna. De svämmar över i TV:n. Smetar sina kletiga slevar mot min TV:s insida.
De utbildade skådespelarna får någon liten hörna där de kan pyssla med annat än att skådespela. Ulveson och Jähkel lagar mat! (ha, ha, ännu fler kockar) Och Kjell Bergqvist och Johannes Brost drar upp fisk. Ja, jävlar i min lilla låda. Nu kan man snart lägga ner skådespelarutbildningen tror jag. I alla fall vad gäller TV. Dessutom är det sport, sport, sport. Jag får en känsla av att TV:n är enbart ett sällskap där det är huvudsaken att något rör sig.
Bizarro

5 kommentarer:

  1. Ja det där kunde vart en av mina "TV bilagstexter", det är ju märkligt att de som har hant om TV inte "vill" göra TV.

    Be well,
    LPWJ

    SvaraRadera
  2. Jag blir så eufoooriskt lycklig o nöjd när jag läser sånnt för jag HAR ingen tv!

    SvaraRadera
  3. Men Stella - finns det verkligen sådana som du? Hur kommer det sig?

    SvaraRadera
  4. uppriktigt så veeet jag inte...ja gör annat som mååålar o har mig, men jag har haft tv..jodaa!

    SvaraRadera
  5. Det är bra. Du är säkert friskare än de flesta.

    SvaraRadera