onsdag 10 december 2008

Gräsligt grisigt och svinaktigt

Ser på ABC att det är gott om vildsvin i skogarna. Häftigt! Även om jag förmodligen skulle göra brallorna bruna om jag träffade på en. Men man kanske skulle ut och förse sig med en riktigt purfärsk skinka till julen. Hur fångar man ett vildsvin? Kan man smyga sig på dem och bita dem i nacken? Om man börjar med att lägga ut skulor i skogen så kanske man kan locka till sig dem. (Apropå grisar så såg jag just på den "manliga" hallåan som jag inte kommer ihåg vad han heter - han var helrosa! så gulligt.) Men åter till de vilda varianterna. Ser framför mig hur jag med yxa och kniv går ut i skogen för att fälla mig en gran (helt olovandes) och en nassegris. Släpar hem min fångst och lägger vid min makes fötter. "Herre, mottag dessa gåvor", skulle jag säga. Sen skulle jag flå svinet (den vilda alltså, ingen annan) och göra mig ett par stiliga nasse-stövlar svinbilligt. Likt Jane skulle jag sedan svinga mig upp på garagetaket och slå mig för bröstet skrikandes "Wooohaahooooaaaa" vilket betyder: jag har gjort det igen.....
(Fan vad man kan gå igång på hostmedicin). Jag skulle inte ha hjärta att ta livet av vildsvinen även om jag kunde. De är ju så söta de där randiga små.

6 kommentarer:

winnerhorse sa...

Ha ha ha, jag ser det framför mig Baronessan. Och alla dina små barnbarns kompisar skulle stå nedanför garagetaket och säga:- en sån famor/mormor vill jag också ha! Precis en sån.

whatthefuckdotcom sa...

Hahahaha, underbart... men dom är inte så söta när dom är stora... och arga ;)

Anonym sa...

Svinbra!
Det sägs att trätjära lockar fram de små svinen. Stryk tjära på stövlarna nästa gång du ger dig ut i skogarna - kanske får du sällskap!

Daniel sa...

Man ska låta de söta gullisarna få leva å leka ifred så nätt

Mia sa...

Ha, ha... svinsnygga stövlar skulle det bli och det var tur du var tydlig med vilket svin du skulle flå. Tsss.

Laila sa...

Hi hi, du är inte klok! (Gillar..) Jag har oxå sån hostmedicin, fast datumen har gått ut. Tror du det gör nåt?

Japp, SMÅ randiga grisar är söta, men de stora bestarna kan vara riktiga svin.
?