onsdag 28 januari 2009

Ny repertoar på gång.... kanske

Men jösses då. En hel dag har gått och jag har inte bloggat! Hur ska det gå? Men jag har inte haft tid eftersom jag hälsat på dotter1 och dotter2 samt Pytte idag. Pytte var jämn som en filbunke när vi kom, men när mormor (läs jag) började sjunga alla möjliga konstiga slagdängor började hon gnöka så smått. (Ni som inte vet vad gnöka är: en korsning mellan gny och böka). Modern kom till undsättning - slet ifrån mig ätteläggen - och slängde fram mjölkcisternerna med lyckad framgång. Jag får väl försöka mig på en ny repertoar när inte ens "singing in the rain" duger.....

6 kommentarer:

Nadja, Lillen och Lillens pappa sa...

Ha, ha, du behöver inte oroa dig! Lillen hugger efter mammas (hans mormors) tuttar när de badar badkar tillsammans! Och han blir sååå ARG när hon säger ifrån "Vaddå?" han gör så på mamma :D

evaeva sa...

Pyret och Pytte har du nu
när kommer den tredje då? Ska han/hon kanske få heta Pysen då? Måste väl va jättenära nu?!

pappa B sa...

Singing in the rain...men mormor då. Du skall pröva med "Det är så härligt att gå i solen, den värmer så" Då skall du få se på smil.
Allt väl hoppas jag och så får gubben nybakade mandelkubbar när han kommer hem, eller?

Baronessan sa...

Nadja: Härligt att höra! Vi pratade just igår om folk som ammar andras barn... eeeuuuuwwww. Sen när han blir stor så kommer Lillen att hugga efter främmande bröst, men av annan anledning :)

Baronessan sa...

Evaeva: Det är mindre än två veckor kvar nu... Han kommer att bli kallad Plutten. Om det nu inte blir en 5-kilosklump för då får han heta Pastejen :)

Baronessan sa...

Pappa B: Sjunger jag den låten så skrynklar hon ihop sig som ett russin... :)
Nä, idag blir det ingen kubbe till Gubbe.