tisdag 3 februari 2009

Bäst i början och i slutet?

Medan jag stickade på min filt till kommande bonusbarnbarnet, tittade jag på den inspelade Stormen. Men snälla nå´n säger jag bara. Satt länge och funderade på hur han/hon tänkte som skrev manuset. Det måste ha skrivits under en helvetisk vecka - den saken är klar. Första delen var ju inte sådär lysande, men höll ändå ihop. Mest tack vare Mona Malm och "Stänkaren". Dessa gamla rävar kan göra guld av sand när det gäller manus. Jag slutade inte att förundras över hur korkade alla var i serien. Blir man sådär korkad när det stormar som värst? Gubben satt bredvid och kommenterade "nu ska du se, nu ska han göra illa sig också", vilket de ju också gjorde en efter en. Nu får vi hoppas att det är som Gubbe säger att när det är tre avsnitt så är det bra i början och i slutet och sämre i mitten. Han har så lysande enkla förklaringar ibland - och jag hoppas innerligt att han har rätt!

4 kommentarer:

synne sa...

Godmorgon.
Jag tittade i 5 minuter sen bytte jag kanal. Det var ingen serie som passade mig.
Du får tala om hur det gick. Om gubben hade rätt :D
Synne.bu

pappa B sa...

Kära Baronessan m gubbe. Detta var så erbarmeligt dåligt att jag omedelbart böt kanal och slöglodde på en ännu sämre frans film från sent 70-tal. Tur att jag har en stor bild att glo på. Där hittar jag flera fototekniska problem att bli förbannad över och då spelar skiten som rullas upp mindre roll. Hela "Stänkaren" han värdesäötter jag under den lilla tid jag tittade.
pappa B

Mer Åsa-Nisse i svensk TV!

Baronessan sa...

Jag förstår att jag var en av de få som orkade titta på detta avsnitt. Men så had jag ju en stickning att pyssla med under tiden, annars hade jag gått därifrån.

Absolut mer Åsa-Nisse!
Det borde gå en Åsa-Nisse varannan dag och en Thor Modén varannan dag och en Sickan Carlsson varannan dag (oj hur många varannan dag finns det?) på TV . Då skulle livet bli ännu lite roligare!

Shirouz sa...

Jag har följt Stormen också. Samma tanke har infunnit sig, hur korkade kan de bli? Och var finns det ett lottaregemente som inte har kollat väderleken innan de rasar ut i vegetationen som vårystra grävlingar?
Men. Jag kommer att se slutet. Jag vet det. För jag gillar Mona.:)