måndag 16 februari 2009

Miss Brain ställer till problem

Så fort jag har blivit mätt så tycker jag att det vore en baggis att banta. Så fort jag blir hungrig igen så känns det som ett överstigligt mål. Det känns som om min mage och hjärna (Miss Brain)inte är riktigt överens. Dom har aldrig varit det. Magen kan ha brumlat som en uppretad grävling och vägrat att tillåta stängda byxor och fläsket har liksom levt sitt eget liv. Vad gör Miss B då? Jo, skriker efter maaaat, gooodis, fiiika. Benen har heller inte något samarbete med övriga kroppen. Dom viftar lite med tårna och tänker på promenader, men Miss B säger bil=bekvämt, soffa=skönt. Hur ska jag få dom att bli sams? Lobotomi? Man kanske kunde byta hjärna med någon apa. Men det vore ju synd för apan förståss. Kanske är det dags för ruiner... nej, så heter det inte. rubiner... nä, inte det heller... rutiner - där har vi det. Ställa klockan på mat- sov- och promenadtid - som en annan Skalman. Men jag är säker på att Miss Brain kommer att hitta på något ofog som vanligt...

7 kommentarer:

Shirouz sa...

Jag känner igen det där alltför väl. Jag brukar lura mig själv med att störta ut i skogen innan jag är helt vaken. När jag väl är ute i friska luften har jag förhoppningsvis kommit minst någon kilometer in i skogen innan min miss B har vaknat till och kommenderar fötterna hemåt igen.

Laila sa...

Det kan helt enkelt vara så att Miss Brain inte är kompatibelt med din Miss Body. Är du säker på att du har laddat ner den senaste uppdateringen v.6.7.500.2??

Bitten sa...

Du är ju inte precis den enda som har problem.

Baronessan sa...

Shirouz: Jaha, är det så man gör. Men min hjärna sover så dåligt. Den brukar vara vaken före alla andra.... kroppsdelar.

Baronessan sa...

Laila: Jag laddade ner men jag hade den senaste versionen. Moderkortet är också okej, kan det vara processorn?

Baronessan sa...

Bitten: Skönt att höra :)

Laila sa...

Japp, kan mycket väl vara processorn.
Du ska skaffa en snabbare.

Eftersom min senaste kommentar på ett annat ställe verkade gå upp i rök (smittar du?) så försöker jag här då då: Du har en ny sorts utmaning att hämta hos mig!!!