söndag 29 mars 2009

Kattmataren på besök

Ni kanske undrar om jag lagt ner bloggen eftersom jag inte skrivit sen i torsdags? Nä, det skiter väl ni i. Ni kanske har haft gravöl och jublat - men jag är ledsen att göra er besvikna. Jag är här nu! Det har bara inte blivit läge att skriva och det är väl sunt förmodar jag.

Det senaste dygnet har jag blivit motionerad av äldsta bonusbarnbarn Pyret. Gubben höll sig hemifrån. Roade sig med isracing tillsammans med sina tre söner. Det händer en gång om året och de brukar frysa häcken av sig. Denna gången blev det inte så kallt eftersom "de stod på långsidan". Ja, men det vet väl alla att kortsidan är kallare än långsidan! Umpf...

Pyret har lärt mig nya ord som snurvsa med, maffsne och bigga var. Eller lärt och lärt. Jag begrep inte ett skit men jag bara höll med. Men hon pratar faktiskt bra nu, men när hon har napp i munnen är det svårt att förstå. Själv har jag lärt henne att jag är en elak kärring som kan säga nej och då blev hon arg som ett bi. Men jag är van vid bin och lät mig icke bevekas. Hon kan vara envis som tusan men she´s in there whith the champ! Men för det mesta var vi sams och hade det roligt. Man kunde till och med sno åt sig en kram emellanåt men för det mesta studsar hon omkring som en gummiboll. Jag satte dock stopp för matning av katt med mjukmat för sjuttioelfte, sjuttiotolfte och sjuttiotrettonde gången. Stora katten Frazze har varit ett under av tålamod. Det här dygnet har han gått upp ytterligare ett kilo.

Vid artontiden kom Pyrets moder och tillbringade kvällen med oss. Vi kunde till och med släcka ner vid Earth Hour utan att Pyret protesterade. Mysigt har vi haft. När klockan hade passerat halvett kom Gubbe och Pyrets pappa hem. Vid klockan 4-5 kom yngsta dottern och sambo som varit på fest. Så på morgonkulan var det fullt hus. Tack för besöket!

6 kommentarer:

Sveriges Gladaste Man sa...

Hööru ditt skrälle! INGEN här i blogvärlden tycker att det är kul när du bara sticker utan att lämna ett spår. Vi gillar ju dig, har du inte fattat detta. Nu är det du som skriver om det senaste inlägget och lägger till "-Jag vet att ni saknat mig och jag känner så stor lycka att vara tillbaka hor er alla mina bloggvänner, Lilla Baronessan"

Just så skall det stå och nu gör du som pappa B säger för jag är ålderstigen och vis..

stella sweden sa...

..jag är också van vid bin U låter mig icke bevekas en tumm! Hur gåre med utmaningen da? Puss!

Baronessan sa...

Pappa B: Nä, jag skriver inte om. Men lycka känner jag när jag är här och särskilt när ni skriver små käcka meddelanden.

Baronessan sa...

Stella: Bzzzz, bzzzz, vi kan surra ihop. Utmaningen... nu är jag inte med? Har jag missat nåt?

Nä, just det. Den specilgjorda utmaningen! Jag ska jobba på det :)

Shirouz sa...

Nej men hörru, ska du envisas med att ha ett liv utanför bloggen och lämna oss i förvirring bara sisådär? ;)
Nejvars, skämt åsido, men det är trevligt att du är tillbaks och skriver igen. :)

Laila sa...

Jaså det var därför som det var så usla program i TV i lördags! Man skulle släcka ner! Det var inte så att du släckte ner lite för länge...?

Hursomhelst så är det himla trevligt att ha dig här igen. :-)