onsdag 27 maj 2009

Ännu en dag i paradiset

Vilken underbar dag! Man behöver inte vattna eller klippa gräset - det regnar. Man behöver inte bekymra sig över att det blir för mycket äpplen eller fler maskrosor - allt blåser åt helvete i halvstormen (läs kraftig vind). Det - mina vänner - är positivt tänkande. För övrigt funderar jag på att ta en tur till Ikea. Det blir Uppsala och där har man ju nu byggt ett nytt sjujävlars mammontempel. Man kanske ska ta med sig ett snörnystan och fästa vid ingången så man hittar ut igen. En gång när jag var på Ikea i Barkarby så gick en man fram och tillbaka, ut och in och såg helt förvirrad ut. Trodde att han letade efter sitt sällskap, men så var inte fallet. Till slut gick han fram till en anställd och frågade - högt och tydligt med desperation i rösten - hur kommer man ut härifrån? Jag log. Och förstod honom. Så om vi inte hörs på länge så vet ni att jag har gått vilse...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det är rätt skönt att man kan stå och titta på det långa gräset som man BORDE ha klippt för länge sedan och bara rycka på axlarna och tänka "Nåja, jag kan ändå inte göra något åt det nu, för det regnar ju". :)
Vansinnigt trevlig liten textrulle du har här bredvid. Den tänker jag härmas!

Märtagreta sa...

Det förstår jag också, varit in en gång på helvetet vid Kungens kurva och trodde aldrig jag skulle komma ut levande. Skulle bara in och titta lite... det var som ett riktigt svart hål! Ni har nog värre väder än vi haft, vi har det rätt bra här på ön ;-)

Baronessan sa...

Kira: Härma på du - det har jag gjort ;)

Baronessan sa...

Märtagreta: Jo du, Ikea lämnar sina spår i sinnet. Blåsten har lugnat sig något. Skönt att du har det bra. Inte allt för länge sen jag läste om snö och elände hos dig. Då var man inte avundsjuk :)