måndag 14 september 2009

Huvudsaken är att JAG har roligt!

Jag kom i säng för en gångs skull i går kväll. Redan vid halv tolv!!! Somnade till och med!!!!! Men säg den glädje som varar beständigt. Klockan fyra var det dags för stora sparkartimmen. Att jag inte nöter ut lakanen helt på min sida är en gåta som jag roterar. Undrar om man kan koppla någon sorts generator till sängen och ta vara på energin för jag borde ju kunna ladda upp ett bilbatteri under natten. Snurrar på natten gör jag ju jämt men så har jag ju RLS också - restless legs och nog fan är dom restless alltid. Jag begriper mig inte på det här. På dagarna har mina ben inte någon direkt längtan efter att springa omkring varför ska dom då få för sig det på natten? Jag hade ju ändå motionerat benen i svampskogen på dagen så varför, varför, varför?
Men både modern och jag är ju nattflaxor och fadern var ännu värre så det är väl det ljuva arvet kan jag tro. Varför kunde jag inte få ärva intelligens, skönhet och rikedom? Nä, sömproblem, celluliter och ett korkhuvud är allt man får. Men jag fick ju en och annan skopa av humor i alla fall så det får man ju vara glad för. Sen kanske det inte är någon som fattar eller tycker att det är humor men det skiter jag i - JAG har roligt i alla fall :)

11 kommentarer:

Laila sa...

Restless legs - jag tror det är det jag har också? Jobbigt som fan när man tror man ska kunna somna, eller sitta skönt avslappnad framför TV:n med benen utsträckta. Det börjar krypa och pirra och det GÅR inte att hålla tillbaka eller ignorera: Förr eller senare rycker benen till/börjar sparka och kicka! Jag ligger där och böjer på vristerna och vickar o har mig, för att det ska försvinna, men icke!
Som tur är, så är det inte varje kväll som det är så. Men jag har inte kunnat hitta nåt samband till om jag varit aktiv eller stillasittande under dagen.

Jonte sa...

Haha, jag med!!

Bitten sa...

Jag har också roligt - när jag läser din blogg.

Bitten sa...

Och du, du vet att det finns medicin mot restless legs? Kanske skulle kunna funka.

Shirouz sa...

Du får inte göra så här Baronessan... Sitta och skriva så förbålt roligt och sedan låta mig, jag mitt arma förvirrade får med en kaffekopp i handen gå in och läsa. Nu har jag hela keyboarden full med kaffe och har nästan orsakat sprickbildning i väggarna här av mitt skratt. Det här var det bästa på hela dagen! :) Jag säger bara rastlösa ben, jag känner till det, mina ben går mil om nätterna. Inte undra på att jag är matt om dagarna.

Baronessan sa...

Laila: Jadå - välkommen i klubben. För mig handlar det troligen om järnbrist (utan h då) så jag försöker komma ihåg att hälla i mig det när jag kommer ihåg. Men då måste jag ju ta medicinen som gör att jag kommer ihåg också :)

Baronessan sa...

Jonte: Jaså du ;)

Baronessan sa...

Bitten: Jo, jag vet men det brukar som sagt vara lugnt - när jag kommer ihåg järnmedicinen ;)

Baronessan sa...

Shirouz: Jaså, du är också klubbmedlem!? Du - det där med kaffeskrattskvimp råkar jag ut för jämt när jag läser hos dig så det så!

Viola sa...

Vilka gåvor du har ärvt;-)
Visst kan man önska att det var pengar i massor man ärvde,men då blevo vännerna lite annorlunda tror jag...

Du gav mig fniss och skratt ett tisdagmorgon. Det tackar man för!

Ha en bra dag!

Baronessan sa...

Viola: Det där med andra vänner vid mycket pengar kan du ju ha rätt i. Jag är ytterligt stolt att vara fallen från en idiotsläkt :)