fredag 21 maj 2010

Armenid näsa efterfrågas

På dagens promenad till centrum (som inte borde få kalla sig det eftersom det knappt finns några affärer där) tog jag på mig mina solbrillor. Irriterande nog åkte dessa ner ideligen. Det är ju inte frågan om att byta hur som helst heller för dom är slipade. Nu funderar jag istället på att operera min näsa. Fixa dit en sån där armenid näsa med krok så att glasögonen håller sig på plats. Jag tar det på samma gång som jag opererar dit en knöl på axeln för handväskan (flaskhalsad som man är). Alternativet är ju att böja till skalmarna men då klämmer det ju bakom öronen istället. Kanske kan man sätta fast glasögonen på en keps eller ha knytband i nacken. Eller varför inte som på denna bild.

Konstaterade också att det inte finns mycket plats mellan de nya hus som växer upp intill centrum. Tittar från ena husets balkong till det andra och inser att dom kommer att kunna sitta och kasta köttbullar på varandra utan problem.

7 kommentarer:

Synnøve. sa...

Brillor och solbrillor kan vara bra att ha, men de kan oxå ställa till problem. Jag har brillor som blir mörkare när det är ljust ute. Så köpte solbrillor som häktas på. Enkelt alltså. Men eftersom jag fick två par till priset av ett så blev det ju helt olika brillor, så solbrillan passar bara på ett par...
Eländes elände. Men det får gå.
Slipade solbrillor har jag aldrig tänkt på. Är det bra?

Hoppas det fixar sig med näsan nu hihi.
Kramen Synnöve.

Baronessan sa...

Jag vet. Jag har provat det där förut. Funkade inte bra för mig för det blev blänk mellan glasen.
Slipade solbrillor är kanon! Men det är svårt att hitta några som verkligen är bra. Jag var väldigt noga med att kolla allt på dessa sista glas, men ändå blev det ett fel. Skalmarna är tjocka och det gör att synen åt sidan blir dålig. Döda vinkeln, du vet. Mycket att tänka på.

Fru Venus sa...

Ibland funderar jag på att sätta dubbelsidig tape på näsryggen :-)) Väskproblemet har jag löst genom att bara köra med "bära i handen" modellen!

oumberligating sa...

Den där typen av glasögon verkar ju vara toppen! (ler)
Tråkigt nog så hittar jag inga symaskinstekannor, men jag får väl leta vidare!
Ska berätta en hemlis? Orsaken till tekanorna var att jag just ätit frukost och druckit massor med "lugnande" tee för att inte vara så upprörd som jag egentligen är innerst inne.
Inlägget som jag gjorde efter "tekanneinlägget" alldeles nyss förklarar saken. Det blev kanske inte världen trevligaste rader, men det kändes skönt att skriva dem och det är väl det viktiga!
Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram ifrån Peter!

Baronessan sa...

Fru Venus: Det där med tejpen låter inte helt fel. Men då får man väl inte av sig glasögonen sen förståss.
När det gäller väskor så har jag svårt för det där med bära i handen. Då är ju den handen liksom upptagen. Nä, får nog bli krok ;)

Baronessan sa...

Oumberliga: Hjälpte det med lugnande te? Det funkar inte på mig. Eller så kör jag med fel sort.
Jo, jag såg ditt irriterade inlägg och irritationen var helt befogad! Kram på dig!

Tantaluran sa...

Knölar som man vill ha borde kunna skapas med överflödigt material från andra delar av kroppen - som mage och höfter, eller hur!