tisdag 25 maj 2010

Noshörning 2

Apropå Horney, noshörningen alltså. Hur mycket kostar en noshörning i utfodring? Säkert billigare än bensin. Jag tänkte att man kunde ha henne istället för bil. Hon lär ju komma upp i rätt hög hastighet om hon sätter den sidan till. I alla fall högre fart än en moped. Jag kan fixa en bra sits till mig på hennes rygg. Om det regnar fäster jag upp en hängmatta under magen och ligger där medan hon galloperar hem.
Man behöver aldrig mer bära när man varit till affären. Det fixar Horney. Bara dom inte inför att man ska ha bajspåsar till noshörningar. Får höra med EU först. Får nog bli släpkärra och spade i så fall.

11 kommentarer:

  1. Jag tror de käkar hö och andra växter... Så du får säkert sätta staket runt trädgården och köpa foder från någon bonde.

    Ja, bajspåsar måste du ha. Tror IKEA påsarna ska vara lagom stora. Kostar inte mer än en femma styck heller tror jag.
    Men du blir kanske tvungen att ha två noshörningar. De är ju flockdjur, og enligt lagen får man inte ha flockdjur som hästar, kor, får och noshörningar ensamma.
    Frågan är nu då, håller sängen för två noshörningar? Se till att det blir en var sort. För de är revirtänkande med. Så du kan alltså riskera att få tre noshörningar till slut...

    SvaraRadera
  2. Tänk att få gå med stora svarta sopsäckar i fickan!!!

    SvaraRadera
  3. Synne: Det börjar bli besvärligt det här. 2 stycken säger du. Känner mig lite som Noak. Men jag är anpassningsbar - jag byter till en stor lada där vi får plats allihop. Undrar hur katter och noshörningar går ihop?

    SvaraRadera
  4. Renée: Ja, det blir till att ha stora fickor :)

    SvaraRadera
  5. Ha Ha! Och du har väl tänkt på att du måste gå dressyrkurs med Horney? Är osäker på om vi har det här runt byn, möjligt du får ta dig en bit bort för att hitta en med kvalitet.

    SvaraRadera
  6. Se till att du har en Allriskförsäkring på henne då, kan tänka mig vissa parkeringsbekymmer utanför Willys och sånt...;-) Kram

    SvaraRadera
  7. Tantaluran: Nä, jag dresserar själv. Har god vana från gorillor och hängbuksvin ;)
    Till skillnad från dom så är det här en hona - blir MYCKET lättare!

    SvaraRadera
  8. Fru Venus: Hon ska inte parkeras - hon ska följa med in!!!

    SvaraRadera
  9. Hängmatta under magen? I den farten de kan få upp? Åt vilket håll skulle den skumpa då - åt sidan eller fram o tillbaka? Jag får en massa syner på näthinnan här...

    SvaraRadera
  10. Ps) Om du sedan måste ha ett PAR, så gäller det att inte ta miste i dimman utan vara säker på att du spänner upp hängmattan under HENNE...

    SvaraRadera
  11. Laila: Jag tror att längs med vore bäst, annars blir det nog bara ett enda skumpande och flaxande hit och dit.
    När det gäller ditt andra inlägg så... kan jag inte sluta skratta!!!

    SvaraRadera