fredag 11 juni 2010

Trycksvärta

Gamla mamman (86) hänger på en skör tråd. Ändå har vi så roligt när vi träffas. Våra kommentarer flaxar omkring som galna höns i rummet.
Eftersom hon ser så illa så läser jag kvällstidningen för henne. "Får jag höra vem som har blivit mördad idag då" säger hon.

Många sidor ägnas åt dubbelmorden i påskas. När det inte händer så mycket får man stuva in gammal skåpmat. Sen fylls flera sidor ut med bröllopstrams. Bland annat förslag till sessan angående vad hon ska ha för underkläder till bröllopsstassen.
Sen har man även skrapat fram ett annat par med samma namn som kronprinsesseparet och nu följs deras väg mot vigsel. Stöööön! Vem fan hittar på sånt här?

Konstaterade att Karåla var på tapeten igen. Dock inte som mördad. Däremot för att hon ska sjunga för brudparet och Daniel ville ha fler låtar framförda av henne. Se där ja... där åkte han på ett par minustecken från min sida.
Sen har ju Karåla även träffat tjejen som fick blomplantan kastad på sig på Allsång på Skansen. Nu säger Karåla att dom älskar varandra! Ja, vad hette det nu i skolan... kärlek börjar med kast!?
Hon lovar också att hon ska sjunga även i år på Skansen och hon har en överraskning. Nä! Va! Oj! Så fantastiskt. Undrar vad hon ska göra denna gång. Köra upp mikrofonstativet i röven på Anders Lundin kanske. (När jag säger detta högt skrattar mamsen så hon nästan ramlar ur stolen).
Jag som trodde att hon hade boat in sig på något kloster någonstans. Aldrig får man vara riktigt lycklig. Usch, det är tur att man inte köper kvällstidningar så ofta. Det mesta man får ut av dom är svarta fingrar.

Ikväll blir det dameträff med 08-sektionen. Grill, vin, babbel och garv. Vad mer behöver man? Trevlig helg alla ni glada goa härliga människor där ute :)

11 kommentarer:

Renée sa...

Carola är så jäkla präktig så jag kräks på henne. Varöfr ska tidningar och tv tjafsa om detta jäkla bröllop och vem som ska sjunga och underkläder hit å dit... Vem fan bryr sig om det? Jag tror att de inte har nyheter så det fyller tidningen om de inte kan pressa fram något smaskigt om detta jäkla bröllop. Jag har faktiskt slutat titta på tv och läsa tidningarna, jag är less på detta tjafs...

Ha det bäst!

Synnøve. sa...

Tja jag säger inte så mycket mera än det som är skrivet redan.
Bryr mig inte alls om varken bröllop eller Karåla.
Cool stavning förresten hihi.
Den dagen hon är med på Skansen hoppas jag någon burar in henne med de andra aporna. För man får inte ha så farliga djur lösa...
Möter hellre dina noshörningar eller var det flodhästar du skulle ha?
De verkar i alla fall MYCKET ärligare än Karåla.

Näe nu blir det en kopp fika. Hoppas man kan skrämma bort herr baskilusk från halsen, eller ska jag ta en konjak?
Vad tycker du?
Kramen Synnöve.

Fru Venus sa...

*asg* Det här var det absolut bästa jag läst om Karåla :-DD Hälsa mammsen att hon har en underbar dotter!

Plupps krypin sa...

Grill, vin, babbel och garv låter som ett bra recept på trevlig tillställning.
Må så gott Kram Yvonne

Baronessan sa...

Renée: Låter som en bra idé att skippa både tidningar och TV. Less var ordet sa Bull ;)

Baronessan sa...

Synne: Bra idé det där med apburen :) Jo det var flodhäst som var på tapeten men det hade jag nästa glömt. Måste kolla på Blocket idag ;)
Nä jag tycker inte att du ska ta en konjak, jag tycker att du ska ta fyra!

Baronessan sa...

Fru Venus: Tack kära du. Ska hälsa :)

Baronessan sa...

Plupp: Jo, det var det också :)

Baronessan sa...

Synne igen: Nej för fan - det var ju ingen flodhäst, det var ju en noshörning! Horney skulle hon ju heta. Minne....?

Laila sa...

Underbart kära Baronessa! Rent och oförfalskat hat kan pigga upp alldeles väldigt! :-)))

Baronessan sa...

Laila: Absolut! Hur skulle man kunna veta vad kärlek var om det inte fanns hat ;)