fredag 10 september 2010

Hårddisk på villovägar

Minns ni hårddisken jag berättade om? Den som inte ville. Den skulle skickas till mig men det dröjde och dröjde. Till slut fick jag en lapp från UPS som skulle leverera, att dom inte hittade till min adress. Istället kunde jag hämta hårddisken i Bromma. I helvete heller tänkte jag och ringde upp UPS. Även om dom hittat så hade jag ju ändå inte varit hemma. "Kan vi skicka den någon annanstans"? frågade kvinnan i luren. Jag fick då förklara adressen till mitt jobb och det är inte heller helt lätt. Jag frågade om man kunde få veta ungefär när chauffören skulle leverera eller om han kanske kunde ringa. "Han kommer mellan 8 på morgonen till 6 på kvällen" svarade hon. Dessutom kunde han inte ringa för han hade ingen mobil i bilen!!! Jag ifrågasatte detta, men det var bara så.
Då ringde jag upp HP och fick återigen prata med en kvinna. Denna gång på logistiken. "Nehej, ojdå" sa hon. "Kan ni inte skicka med posten" frågade jag. "Nej, tyvärr. Det går inte". svarade hon. "Dom har ju inte ens telefon i bilarna" sa jag. "Nehej, ja, det var ju inte så bra" svarade hon. Sen skulle hon kolla med någon annan om det fanns något annat sätt. Hon bad mig vänta och drog på Bruce Springsteen i örat på mig. Jag avskyr musik via telefonen och jag fick stå ut med nästan två hela låtar från nämnda sångare. När hon kom tillbaka sa hon "nej, tyvärr - det går inte på något annat vis". "Nähä" sa jag. "Då får vi väl hoppas på det bästa då, imorgon. Och om det inte fungerar då så återkommer jag". Jag är säker på att hon inte ville att jag skulle återkomma.
Idag kom i alla fall hårddisken som den skulle till mitt jobb. Redan klockan ett faktiskt. Och jag behövde inte ens ta emot den! Det var en annan person på mitt jobb som gjorde det. Nu funderar jag på om jag ska ringa och säga att jag inte fått hårddisken. Det var ju så himla noga innan att jag skulle ta emot den personligen. Men.... det är ju fredag och jag ska försöka vara snäll. UPS = utan personlig service?

1 kommentar:

Fru Venus sa...

Man måste ha jäkligt många kunder om man kan bete sig på det där sättet! Hoppas den funkar ;-)