lördag 22 januari 2011

Tack och adjö melodikrysset

Jag har löst melodikrysset till och från så länge jag kan minnas. Men jag blir mer och mer irriterad på denna programledare. Inte nog med att han hela sommarhalvåret ska fara runt på sina "utflykter" för att babbla med folk under själva krysset, utan han pratar ju så man blir galen.
Före Eldeman som nu är programledare så var det Peter Granberg och Bengt Haslum. Trots att de var två personer i studion så var det inte hälften så mycket babbel som det är nu. Då var det ett svar till varje melodi, men eftersom Eldeman babblar så mycket så hinns inte det med utan han måste ha med minst 3 dubbelfrågor och gärna en trippelfråga också. Onödigt många av orden som ska in är endast 2-staviga. Det är med andra ord inte roligt längre. Ofta hör jag inte vad han frågar för jag har slutat lyssna när han väl kommer dit. Dubbel-usch!
För att inte tala om hans "kompis" som spelar orgel och ska vara med i varje program med någon trudelutt för att inte Eldeman lyckats få ihop krysset av alla inspelningar som finns redan. Du kan även vinna en klocka där herr E är med på urtavlan. Bluuurp... (oj, nu kräktes jag på mattan). Därför skickar jag aldrig in något svar. Alltså - melodikrysset går i graven för min del från och med nu.

Ovan en bild från tiden när melodikrysset var ett melodikryss och inte en enmans babbelprogram. Ni ser ju själva på krysset ovan - inga 2-staviga ord där inte!

6 kommentarer:

oumberligating sa...

Baronessan....mitt ständigt dåliga samvete!
En av Sveriges trevligaste bloggerskor och med en av de mest läsvärda bloggarna dessutom!
Vi hade ju en tid då vi skrev till varann ganska ofta....men det är ju som i verkliga livet det här med bloggandet....blogglågan flammar upp, sedan falnar den för att ligga där på lut och idag flammade den upp igen! (ler)

Holst har både rätt och fel....att män tänker på sex var 6:e minut kanske gäller generellt, personligen så ligger jag väl i intervallet varann minut.....men så har jag också en Fantastiskt lycklig och ständigt leénde Fru!
Eller som min Mormor sa....säga vad man vill om synden, men roligt är det!

Melodikryssets signatur är som Pavlovs saliverande hundar....det drar igång något inom mig....och jag lovar det är inte något sexuellt.....det är sommar radion är på och det är varmt och Peter är en lycklig 10-åring!
Fast det är ju samma idioter som ringer in dit som nu ringer till Karlavagenen........inte undra på att det håller på att gå åt helvete med mycket i samhället!
En sak är säker Jesus skulle aldrig kunna pånyttfödas här....det skulle vara en omöjlighet att få ihop tre vise män!
Sa jag stor kram och trevlig helg!
PS: Hoppas jag inte lät otrevlig nu...det här med idioti, det jämnar ut sig, för samma människor som jag tycker är idioter tycker ju att jag är detsamma....fiffigt på något sett, Gud tänkte till där! (ler)

Bitten sa...

Har aldrig gått igång på det därmed Melodikrysset. *kryper i hela kroppen*

Baronessan sa...

Peter: Nu slutar vi med våra dåliga samveten. Vi gör så gott vi kan och mer kan vi inte göra eftersom vi inte är mer än människor!
Nej, jag tycker inte att du låter otrevlig någon gång. Lite vass nu och då kanske men vem är inte det ;) Det sätter lite krydda på tillvaron!

Baronessan sa...

Bitten: Bra där. Fortsätt så :)

Shirouz sa...

Melodikrysset kommer ju efter Ring så spelar vi, så jag har hört lite, slentrianmässigt, har också reagerat på alla dessa trippelfrågor osv, det låter förbaskat omständligt.

Baronessan sa...

Shirouz: Omständigt är en lindrig beskrivning.