torsdag 21 april 2011

Anti-träning och skärtorsdag

Hur mycket tränar ni egentligen? Själv har jag fullt sjå med att få på mig strumporna på morgonen. Jag har faktiskt försökt av och till med träning men träning tycker inte om mig. För jag har faktiskt försökt. Men varje gång händer det något som gör att jag inte kan fortsätta. Antingen så får jag någon långdragen infektion i kroppen eller så gör jag illa mig någonstans. Sista gången jag gick på träning så lyckades jag stuka foten och så var det slut med det roliga. Men... visst. Jag längtar inte dit. Neheheheeeej då. Jag säger som Camilla Läckberg: "finns det något kryphål för att undvika träning så kommer jag att hitta det".
Så nu är det sluttränat för min del. Det får bli promenader istället. Funderar dock något lite på att skaffa en DVD med Zumba. Dans är ju så attans kul så det är mer nöje än träning. Där tänkte jag få igång Gubbe också. Jag vill så gärna se honom dansa Zumba. Jag ser honom framför mig iklädd rosa cykelbyxor och fullständigt intrasslad i rörelserna. Det blir till att låsa alla dörrar och dra för fönstren. Får grannarna nys om detta så kommer dom att stå som fastlimmade runt huset.
Nä, det får nog bli skogspromenader och då blir ju katterna glada. Dom följer mig som hundar i skogen. Men man får inte gå för fort för då gnäller Frazze. Lägger sig ner i mossan och jamar ynkligt.
Sen är det påsk också har jag hört och äggen ska stå som spön i backen. Idag kommer det väl en del snyltare också och ska ha godis i dörren. En del ungar orkar inte ens klä ut sig utan sätter på sig en sjal och tar med sig en Ica-kasse och går runt med. Tror jag ska lämna över några potatisar om dom kommer.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

5 kommentarer:

winnerhorse sa...

Glad Påsk kära baronessa!

Baronessan sa...

Winnerhorse: Glad Påsk själv kära Winnerhorse :)

Shirouz sa...

Åh, jag tränar hela tiden! I tankarna, och det måste ju också räknas, eller hur?
Annars i verkliga livet så har jag tagit upp skogspromenaderna igen, nu efter vintern så är det lite hopp-och-skutt över det hela, eftersom så mycket träd blåst ner...
Det där med Zymba är lite fascinerande, jag kan inte låta bli att undra vilka droger de går på, som man ser i reklamfilmen, alltså. Det är helt enkelt inte sunt att se så där glad ut när man tränar. Jag har nerdragna mungipor och flåsar som ett helt koppel älgar, det tycker jag är en naturligare approach.
För övrigt, görbra arbetsgivare skulle jag vilja säga, och Glad Påsk :)

Bitten sa...

Glad påsk!

lilah sa...

Å så fint du har pyntat utanför med blommor o katt! Jag måste försöka ta mig i kragen o pynta lite här också ibland trots att det bara är jag som ser det. Eller ja, blommor planterar jag väl, men jag menar det där lilla extra... ;-)