tisdag 5 april 2011

En riktig pottsork

Jag tror att jag ska ta jobb på någon form av support. Det verkar så enkelt på något sätt. Dotter har haft strul med sin hemsida. Då hon tog över företaget på egen hand har det fallerat med posten och fakturorna för domän och hotell blev inte inbetalt förrän i absolut sista momangen. Det som efter detta inträffat är att hemsidan "försvinner". Dotter går då in (efter att ha fått uppmaning om detta) och återställer sidan. Detta har gjorts flera gånger. Då finns den där så fint och sen ramlar den bort igen.
Nu skickade jag en fråga till deras support om varför det fortfarande strular trots betalning och trots att den återställts flera gånger. Vad får jag till svar?
Denna faktura var för sent inbetald och därför så inaktiverades eran hemsidan.
Vill ni att vi återställer erat webbhotell och sedan försöker återställa hemsidan eller vill ni försöka återsälla hemsida på egen hand efter vi har återaktiverat erat konto?

Återkom gärna om du har några frågor eller funderingar.
Är då detta ett klart och uttömmande svar?  Nej, knappast. Återkom om ni har några funderingar. Ja, det kan ni ge er tusan på. Min fundering är: talar ni svenska? förstår ni er på support? vill ni ha en snyting?
Men eftersom jag är en sansad person - innerst inne - så skrev jag ett vänligt svar om att jag förstod vad han skrev, men att det inte var svar på min fråga. Jag tror - trots att han hette Pierre - att han är en pottsork. Och dom ser ut som det mindre djuret till höger:
Ni ser ju tydligt. Inte ens Frazze vill kännas vid dom. Och denna bild la jag in bara för att jag vet att det finns så många där ute som gärna vill att jag delar med mig av mina små vänner från naturen. Detta var sork 2 idag.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

2 kommentarer:

lilah sa...

Ja nu har jag ju redan läst att det har löst sig o det var ju för skönt. För sådana där svar från diverse supporter kan göra en alldeles totalt vansinnig - om man inte redan är det.
Du får släppa Frazze på honom! :-)

Baronessan sa...

Lilah: Tack för tipset! :) Ska meddela Frazze så han är beredd till nästa gång.