tisdag 5 april 2011

Snacka om skitjobbigt

På Metro står det om en kvinna som "tvingades bajsa inför kurskamrater". På en hawaiiansk tarmreningkurs har det inte funnits nog med toaletter så hon var tvungen att "tömma tarmen utomhus inför andra kursdeltagare".
Men vad är nu detta? tänker jag naturligtvis direkt och googlar mig fram till den hawaiianska tarmreningen. Jodå, mycket riktigt. Under en vecka får man fasta med örter och lera! Tänk att lera kan göra att man blir av med "plack som sitter fastklistrat mot tarmväggen". På sidan står också denna informativa text:
"Vi borstar tänderna och tvättar kroppens utsida varje dag - men när gjorde du senast rent tarmen? Döden börjar i tarmen. Om du vill bli lika gammal som Tomas Parr (152 år) börja med att rena tarmen. vid hans obduktion påtalade läkarna att hans tarmar var som hos en nyfödd". 
Google, google igen efter Tomas Parr. Han påstods ha levt mellan 1483 och 1685. Om han åt lera framgår inte men han var tydligen vegetarian. Är detta ett argument som skulle få dig att gå på denna kurs?
Man tycker ju ändå att det skulle finnas toalettplats för alla om kursen nu går ut på att skita så mycket som möjligt. Varför inte sätta in toaletter som de till vänster. Lite som gamla tiders utedass där man kunde sitta flera i rad. Småspråka lite och lyssna på varandras tömningar. Och varför bara två? The more, the merrier. Gör en hel rad vet ja och så spolar vi gemensamt och spar vatten på samma gång!
Eller varför inte en sån här variant när man dessutom kan få frisk luft.
Småspråka och lyssna på fåglarna. Ett regnskydd kan ju vara en önskan förstås. Man kan ju piffa till den lite med granris också så blir det lite mysigare. Och det saknas ju en liten detalj - toarullen. Kan med fördel spikas fast på sidan.

Märks det att jag fortfarande är hemma och är sjuk?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

2 kommentarer:

lilah sa...

Underbart! (Jag läste också om det hela och dina idéer till lösning är absolut bäst!)

Baronessan sa...

Lilah: Visst har jag bra idéer :D