onsdag 11 maj 2011

Skitproblem

Idag tog det stopp. I toaletten. På jobbet. "Bossen" ringde Rangsells som kopplade vidare till annan person som hänvisade till kommunen. "Bossen" ringde till kommunen som sa att efter klockan 16 så var det jour som gällde. Nytt nummer igen. Denna gång blev svaret "vi har strejk!"
Jippi! Varför visste inte kommunen om det? Har man inte varit skitnödig som en gnu förut, så blir man det automatiskt vid sådana här tillfällen. Hur som helst skulle det kollas upp om det gick att komma ändå och det gjorde det. När tankbilen sen kom så sa schauffören: "det här är inte mitt område".
Visst är det bra när var och en har reda på var, vad, när och hur som gäller? Dock gick han med på att spola brunnarna men suga skit det tänkte han INTE göra!
Som tur var så räckte det med spolning och toan funkade igen. Huga! Jag funderade på att gå ut och "gödsla" skogen men jag slapp det. Alla borde ha ett utedass i reserv.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

4 kommentarer:

Renée sa...

Ja, har man aldrig fått rallybajs innan så nog fasen kommer det som ett brev på posten!

Livsnjutaren sa...

Oj och fy nu påminde du mig om mitt skitproblem hemma. Kanske bäst att spola igenom avloppet. I mitt hus är fallet så dåligt att det sättar sig med typ 8 veckors mellanrum. Men om man vräker i vatten då var 5e vecka så kan man ha tur att slippa. Mendom gånger vi ändå får stopp så har jag tack o lov lärt mig fixa det själv( peppar,peppar). Men mmm det är ett skitgöra. Men nu skiner solen och fåglarna kvittrar så glatt så det skiter vi i;) Kram.

Baronessan sa...

Renée: Det kan du räkna med :)

Baronessan sa...

Livsnjutaren: Skitgöra var ordet sa Bull :)