måndag 16 maj 2011

Varför spelar dom inte....

...det som jag vill höra?
Jag måste ta tag i det här med att ha cd-skivor med mig i bilen. Jag glömmer det hela tiden och blir så irriterad. Jag måste nämligen ha något att byta till när reklamen sätter igång. Oftast kan jag byta till en annan kanal som inte har sin reklam samtidigt, men ibland har alla tajmat in samma tid. Sen finns det ju visserligen fortfarande kanaler utan reklam men när jag slår över dit så är det sport nio gånger av tio och det är, om möjligt, ännu värre än reklam.
Jag hade en favoritkanal ett tag som hette "Star FM". Visserligen reklam där också men väldigt bra och blandad musik. Den försvann. Naturligtvis. Den kanalen hette tidigare "Svenska favoriter" och hade också en bra blandning. Men nu - nu har den plötsligt förvandlats till en pratkanal och heter nu "Radio 1". Skit också!
Idag när jag tryckte hej vilt mellan kanalerna kom jag in på en diskussion om träning. Jag lyssnade ett tag och fick lära mig att man blir kåt av att träna. Jodå, så sa dom. Det är därför så många joggar. Blodet liksom kokar till när man rör sig. Inte underligt då att det så ofta är överfall i motionsspåren. Åtminstone är det så i TV-deckarna.
Ja, det blev ju inte roligare än så att lyssna på detta så jag bytte kanal igen. "Rix-FM". Inte kul. Antingen så kommer Titti med sin smeksamma (hö, hö) röst så högtalarna nästans pricker eller så spelar dom Robyn. Stup i den berömda kvarten spelas hon. Går bort direkt.
Sen ska vi ju inte tala om vissa mesproppar och mummelgubbar som inte borde få närma sig en radiostudio på 5 mils avstånd. Ingen nämnd och ingen glömd men dom finns på vinyl och lugna favoriter.
Nä, får nog ta och snitsa ihop en favorit-CD för att ta med i bilen så jag inte blir desperat en dag och kör mot trafiken på E18.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

3 kommentarer:

Laila sa...

Tacka vet jag kavalkad. Fast det gick väl bara på fredagskvällar, om jag minns rätt...?

Baronessan sa...

Laila: Oj, nu blev det en sån där tillbakaswing. Kavalkad... kavalkad... det kommer inte riktigt till mig. Måste tänka lite...
Jag minns men ändå inte.... hm

Laila sa...

Kavalkad... signaturmelodin var nog "Gamla, fina låtar, gammaldags musik". Carl Eivar Carlsson var programledare vad jag minns, han som även var den mörka spökrösten till tio i topp*s röstningsresultat (programmet som väl nästan ledde alltihop när jag var liten!!)