onsdag 13 juli 2011

Kolmården och Norrköping

Nu har vi varit och förlustat oss på Kolmården i två dagar. Det regnade ordentligt när vi kom dit men det varade bara i en halvtimme och sen fick vi svettas igen. Djuren var loja i värmen och endast dessa små krabater var pigga och i farten. Alldeles nya små Lokattungar. Så söta!
Vi övernattade i Norrköping och hade oturen att sätta oss på ett matställe vid namn Highlander in. Det hör ihop med hotell Hörnan och på deras hemsida står det att denna restaurang har ett förstklassigt kök. Det kan jag nu meddela att DET HAR DOM INTE!!! Två i sällskapet ville ha pasta men då det var gravad lax och min gravida dotter inte får äta sådant så frågade jag om det inte fanns någon annan sås. Servitrisen var då tvungen att gå och fråga kocken. När hon kom tillbaka fick vi svaret: "jo, det finns rödvinssås eller pepparsås". Nu vet ju inte jag vad man har för matkultur i Norrköping men denna kombination är helt okänd för mig.
Efter att ha skakat på våra huvuden över detta svar beställde vi till slut tre olika rätter och efter en timme! fick vi till slut maten. De två pastatallrikarna som serverades var det olika mängd på och dessutom knappt varma. Dom övriga två som åt kyckling och grillspett fick pommes som verkade vara veckans avskrap där vissa potatisstavar var överfriterade och vissa knappt alls friterade. Så jag säger bara en sak: ät aldrig där!!!!!

Men resan var trevlig och sällskapet likaså. Vill ni se resten av de uttråkade djuren så kan ni kika in på min bildblogg. Det är väl värt en titt!
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

7 kommentarer:

Renée sa...

Uj vilka sötnosar till kattungar!
Trist dock att få mat som inte är värt priset... Man betalar ju ändå rätt mycket på restaurang och då borde man få mat därefter! KRAM

Tant Björn sa...

Trist med sådana där matställen, man vill ju äta gott och få bra service när man äter ute. Fy!
Vi var inne hos vargarna på Kolmården, det var spännande men en av dem bet mig i rumpan, inte så hårt som tur var :)
Ha det gott!

Laila sa...

Ursöta lodjursungar! Har faktiskt aldrig sett ungar, bara vuxna djur!

Baronessan sa...

Renée: Ja, den där krogen går bort!

Baronessan sa...

Tant Björn: Vi fick bara se en skymt av vargarna på väääääldigt långt håll. Gillade väl inte oss ;)

Baronessan sa...

Laila: Visst är dom söta!

Shirouz sa...

Noterat, den krogen ska jag akta mig för väldigt noga.