onsdag 21 september 2011

Absorbera intimare

Jag hittade en sida där man kan få fram anagram. Vad gör man inte när man är sjuk!? Jag skrev in mitt flicknamn, för- och efternamn, och fick bl.a. fram: Betongens brits och bottnens isberg - Lät ju lite väl hårt och kallt det där. Burrrr!  Jag som var så snäll och blyg när jag var liten.
Jag la till mitt mellannamn och då fick jag fram detta: Ateisters bombningar - Ja, jävlar i min lilla låda. Då krigar man inte i Guds namn inte. Men det kanske inte var så fel ändå i mitt ateistiska hem alldeles intill kyrkan.
Sen tog jag mig för att skriva in det namn som jag först skulle ha hetat. Det blev inte så eftersom någon släkting tydligen snodde det före mig. Lika bra det eftersom jag har en svägerska som heter så. Alltså, det jag från början skulle ha hetat, samt mitt mellannamn blir: Boningarnas mulligaste - Se där ja! Kanske skulle haft det namnet ändå.
1982 gick jag så sta och gifte mig och ändrade då mitt efternamn. Med det namnet blev ett av resultaten så här:
Bertils agn - Ja, min dåvarande make var fiskare. Dock hette han inte Bertil. 
Vid giftermål nr 2 blev det åter ändring av namn, och då blev det så här: Bosnierberta - ha, ha... nog för att man fått heta Beirut många gånger men det här var något nytt! Lägger jag till mitt mellannamn så blir det Absorbera intimare. Jag får väl översätta det till uppta förtrolighet. Det låter väl fint :)
Om jag skriver in enbart mitt förnamn så blir det Biter - Det ska väl vara min ironi då kanske.
Sen fanns det ju en hel drös av mer obegripliga bokstavskombinationer, men dom skiter vi i. Gå in och testa själva får ni se på Arrak anagram.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

5 kommentarer:

Fru Gårman sa...

Hahaha.... det där måste jag testa!
Tack för ditt härliga råd. Marengo is the shit! :D

Carina sa...

Hahaha :-) Mitt neamn som gift: Hotar Carin
Mitt nuvarande namn som även var mitt namn innan mor o far gifte sig: Tarzan nickar.
Mitt namn som barn gav inget resultat.
Kul

Baronessan sa...

FruGårman: Ha, ha, yes. Marengo till folket!

Baronessan sa...

Carina: Skulle ju ha varit hotar Carina. Eller Carina hotar :)

Emileitha sa...

Testade direkt, mer förslag när bytte till finska, så klart.
Roligt lek,liknande lekar hade vi som barn o kan det ännu, det var innan TV o dator så klart.Må gott o tack för kommentaren på mitt blogg.