torsdag 13 oktober 2011

Lång - trång - kalsong

Jag har hittat en ny tidning. Den är ny med ett gammalt innehåll som heter "Minnenas Journal". Riktigt rolig att bläddra i för oss stofiler som var med förr. Apropå förr kommer här en fråga: Var det verkligen bättre förr? När man ser denna bild som är tagen just från den tidningen så kan man undra. Detta föreställer alltså kalsongmode à la 70-tal och ingår i en bok som heter "Postordernostalgi".
Jag vet inte om man blir så nostalgisk av denna bild direkt. Den har alltså sådär 40 år på nacken men ändå ser snubbarna välbekanta ut. Hm.... är det inte dom från Dressman? Eller kanske någon förfader.

Själv funderar jag på att införskaffa ett par av dessa spetsvarianter till Gubbe. Det är tydligen något ryskt mode av texten att döma där jag lånade bilden. Gulligt va?
Men annars är det väl vintermodellen som gäller nu. Kolla in snubben här till vänster. Oj, oj, oj så välpaketerad han ser ut. Om ni klickar på bilden så kommer ni till Lång John index. Inledningsvis står det: The Long John Index is a not scientific whatsoever method of measuring when, and if, one should be wearing a pair of thermal long underwear, known more commonly in the Dominion of Canada as “Long Johns.”
Nu är vi ju inte i dom kallaste delarna av Kanada men i vintras kändes det som det och vem vet hur denna vinter blir. Klä på er!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

5 kommentarer:

Emileitha sa...

Den med spets skulle jag välja, men om någon vill ha den på sig är nog en annan femma. Fanns det inga bilder på kvinnors trosor då ? väntar att få se, helst såna gammaldags sköna men fula !! Nu ler jag hela dan igen, dina inlägg är bara så roliga..

Renée sa...

Jag MÅSTE bara köpa varma kläder... Jag är så frusen och i och med att jag oftast sitter i rulle blir det superkallt! Jag får nog sticka ett par kalsingar i varmaste ull ;-)
Trevlig helg och kram!

Baronessan sa...

Emileitha: Så roligt att du har roligt :) Jodå, visst kan vi ha ett inlägg om kvinnounderkläder också. Absolut!

Baronessan sa...

Renée: Där sa du nå´t. Stickar raggor åt Gubbe. Kanske ska prova på ett par långkallingar istället :)

Tantaluran sa...

dom där i spets tror jag skulle passa på G!