måndag 28 november 2011

En tröja eller en flaska vin?

Det måste bli ett slut på det här med inköp av billiga kläder. Om jag köper en kofta för samma pris som en flaska vi så kan jag kanske inte räkna med att den ska hålla så länge. Eller? Vinflaskan gör det sannerligen inte.
Tyvärr är det ju dock så att priset inte alltid har att göra med kvalitén. Idag betalar man väl mest för ett märke eller ett namn. Det har jag ingen lust med. Lägga ett par tusen spänn för att få en stämpel i röven tilltalar mig inte.
Den koftan jag refererar till har just åkt en sväng i tvättmaskinen för första gången. Den såg inte glad ut efteråt. Jag lät den därför åka en liten kortsväng i tumlaren också vilket inte gjorde den särskilt mycket gladare. Jag kan bara säga att kvalité är inte något man kan förknippa den koftan med. Men... den duger att ha på sig när det jobbas. Får se hur mycket noppror jag står ut med bara innan jag visar den på soptunnan.
Nu hoppas jag verkligen inte att det är likadant med bilar för det är på gång en ny sådan här. Bilar har ju också märken. I och för sig mer fram än bak, men ändå.  Men det känns ändå som att man kan förvänta sig mer av en namnkunnig bil än en namnkunnig jeanstrasa.
Varför det inköps en ny bil kommer jag att redogöra för imorgon. Eller kanske dagen efter..... eller så.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 kommentarer:

Bitten sa...

Jag tycker inte det var så länge sedan du köpte ny bil ...

Tantaluran sa...

Lämna tillbaka eländet vettja!