fredag 20 januari 2012

Fira Sten Sture?

Har ni koll på temadagar? I så fall firade ni väl Sten Stures ben igår? Inte? Sten Sture fick sitt ben krossat av en kanonkula och detta ska firas med att man "först kastar kanonkulor i form av snöbollar på varandra för att sedan äta upp kanonkulorna i form av chokladbollar". Detta står att läsa på sidan Temadagar och där står också att Danskarna vann slaget och tog sedan makten över Sverige. Då frågar man sig varför man ska fira? Ska vi fira att han blev av med sitt ben, eller vad? Tur att jag missade det. Sturarna kan ni läsa om HÄR. Sten Sture den yngre hette förresten Svantesson i efternamn. Han var riksföreståndare han. Själv är jag bara loppisföreståndare. Smäller inte riktigt lika högt.
Det finns massor av dagar att välja på så kolla nu så ni kan fira av bara attan. Den 1 mars tror jag att jag ska ta till mig. Det är långsamhetens dag. Men jag har ju lite svårt för att vara långsam när jag väl gör något. Bättre då att helslöa. Men det kanske finns någon sådan dag också.
Idag är det lösenordsbytardagen! Detta för att vi ska komma ihåg att byta våra lösenord med jämna mellanrum. Det tråkiga med denna dag är att den inte firas med något. Man kunde väl åtminstone fira med bokstavskex.
sidan kan man lära sig hur man bäst fixar till sitt lösenord. Det ska vara något man kan minnas. Okej, katternas namn, frazzegöstagusten. Sen ska man ta bort prickarna och lägga till siffror eller tecken. Hm... ålder på katterna då kanske. Då blir det frazze9gosta6gusten6. Det kommer jag aldrig att komma ihåg.
Imorgon är det kramens dag. Det är okej. Då behöver man inte fira med något extra. Det liksom räcker med kramarna. Det lär nog kramas en hel del imorgon då jag ska träffa fyra glada damer och roa mig hej vilt. Men man ska faktiskt krama alla man möter och det kan ju bli lite jobbigt. Kram på er!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

1 kommentar:

Fru Gårman sa...

Idag är det temafritt!