tisdag 7 februari 2012

Hemresa med förhinder

Bilolycka på vägen hem från jobbet idag. Det blinkade hej vilt och det var svårt att se vart man skulle ta vägen. Två bilar före mig klämde sig fram mellan olyckan och en brandbil, men när jag kom fram stack föraren i brandbilen ut armen och stoppade mig och viftade mig tillbaka. Jag backade, men kom inte så långt, för bakom mig hade en annan brandbil ställt sig tvärs över vägen för att stoppa trafiken. Där stod jag medan ljusen blinkade.
En bil var på väg att flyttas upp på en bärgare alldeles intill mig. Den var intryckt i fronten. Längre bort... dit den första brandbilen sakta rullade fram... stod ytterligare en bil, en brandbil till och ambulans samt polis.
Usch och fy. Jag bara stod där och väntade. Alltid lika otäckt för man vet ju inte om folk har skadats eller värre. Man känner sig väldigt liten och blir skakis.
Till slut kom en brandman fram och sa att jag fick vända och åka runt en annan väg. Sagt och gjort och jag kom hem välbehållen.
Just nu läser jag på traiken.nu att samma vägsträcka är blockerad, men nu av en tappad last. Rensning av densamma ska tydligen pågå i 1,5 timmar till. Fullt upp för räddningstjänsten alltså. Ge mig VÅR!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

4 kommentarer:

Tantaluran sa...

Det händer saker på din resväg till jobbet. Blir ju inte långtråkigt i alla fall!

Emileitha sa...

Har sett flera olyckor, inte hamnat i köer men fått åka andra vägar.. Otäckt om nån skadat så klart. Tack för din kommentar, kanske min skyddsängel som du ser bland mina moln, ansikte, huvudet o kroppen ser jag..ljust o bländande. Körde på vägen o var tvungen att fixa fram kameran att få ett foto.. Såg inte vad det var, nu undrar jag väldigt .. vad ska man tro, stark upplevelse !! Ha det gott ...

Baronessan sa...

Jag gillar långtråkigt. I alla fall på min väg till och från jobbet.

Baronessan sa...

Jag tror att det bara var moln :) Men visst... ibland undrar man.