torsdag 1 mars 2012

Mattbula

Vår tvättmaskin talar till oss. Den säger E12 (tror jag att det är) och blinkar frenetiskt. Jag vet inte vad han vill men han vägrar släppa ifrån sig vattnet. Så här har han hållit på ett bra tag men varje gång vi har hotat med service så har den hoppat igång och fungerat.
Men idag fick farbror tvättmaskinsdoktorn komma och han böt ut pumpen.
Därefter... upptäckte Gubbe att vi troligen har en vattenskada. Det är en bula på golvet precis vid en skarv. Jag kollade på den när jag kom hem och nu funderar jag... Kan det vara ett marsvin? Ni vet den där historien om mattläggaren som tror att han har tappat sitt cigarettpaket. Han har lagt en heltäckningsmattan och då ser han en bula på golvet och så slår han ner den med hammaren. I tron att det är paketet alltså. Men... så är marsvinet borta.
Men nu har vi ju inte något marsvin. Vi har tre katter och ingen av dom sitter fast under mattan. Vi kan nu bara hoppas på att det är ett gammalt cigarettpaket. Eller så blir det renovering av tvättstuga. Vi som inte ens har börjat med köket.... suck!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

6 kommentarer:

Snigel sa...

Du får hoppas att det är en socka som rymt från tvättmaskinen, istället för något som är dyrare att åtgärda. Du vet hur det är; ibland rymmer en socka under tvätt - det är kanske under mattan den gömmer sig?

Tini Tut sa...

Ja eller om det är en bäver, man vet aldrig var dom bygger sina bo. Hehe.

Kram från Tini Tut

Baronessan sa...

Du har så rätt. Men det är inte bara EN socka som rymmer därifrån. Men dom kanske gömmer sig på olika ställen.

Baronessan sa...

Man kan ju alltid hoppas. Jag gillar bävrar :)

Lina sa...

Vad hände egentligen med Hobbe?

Baronessan sa...

Oooups...