lördag 31 mars 2012

Ringrostig

Jag är ringrostig. Jag sitter och knåpar med dotterns hemsida och sliter mitt hår. Tänk så fort saker och ting försvinner när man inte håller på med något hela tiden. Men... envis som jag är så kommer det tillbaka till mig pö om pö. Men nu blev jag så frustrerad så jag var tvungen att stänga av allt.
När man nästan står upp framför datorn och upptäcker att man har slutat andas, då är det dags att ta en paus. Men det är så himla svårt att sluta innan man har fått tag i det där man är ute efter.
Man går förbi spegeln och hajar till för man tror att det är Alice Cooper på besök. Vi är nog rätt lika när jag tänker efter. Han har lite mer blod på skjortan bara. Och så är han liiiiite smalare. Kanske ska kopiera det där med att dra svarta streck i bulldoggiporna. Framhäva istället för att dölja. Jag har inte riktigt lika mycket eyeliner heller.

Nu sitter jag i soffan och väntar på Earth Hour. Här ska stängas ner i en timme. Hm..... vad ska vi göra då? Måste man börja prata med varandra nu? Ska vi plötsligt börja umgås? Hur gör man?

Någon som vet varifrån uttrycket ringrostig kommer ifrån? En rostig ring. Man vet ju vad det betyder, men...

Här får ni lite Alice att suga på...

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

2 kommentarer:

Helena sa...

När kommer bilden på dig där du ser ut som Alice? ;)

Baronessan sa...

Det kommer aldrig.