tisdag 10 april 2012

Horisontalläge och opinionsundersökning

Påsken kom och gick i lugnets tecken. Bara ett jävla ätande hela tiden.
Igår var jag städkärring hos yngsta. Det var betong, damm, möbler, prylar, spik, verktyg, jobbarkläder och tvätt i en enda underbar röra. Jag undrar fortfarande om det någonsin blir färdigt i denna lya. Stackars människor säger jag bara. Mitt lilla barnbarn kommer att få men för livet. När han blir större kommer han att få en panikattack varje gång han ser ett bygge.
Jag använde mig av byggarnas jävlar-anamma-dammsugare där röret och munstycket var av en "vanlig" sort. Ingen bra kombination då jag sprang runt dubbelvikt och "skyfflade" in betong i sugarn. När jag sen skulle ta upp en sak från golvet så kunde jag inte resa mig igen. Ryggen låste sig. Jag fick klättra på mig själv centimeter för centimeter för att komma upprätt igen.
nu ligger jag här. Det tar fem minuter att ta sig upp från liggande. Det gör inte så jävla ont, men det är låst. Måste tänka på att inte dricka för mycket för det är ett helvete att ta sig till toan. Men det är inte första gången. Långt därifrån, så kom inte med några tips och råd.
Dags att börja använda käpp kanske. Det finns en hel drös här hemma eftersom Gubbe samlar på sådana. Kanske ska be honom samla på rullatorer också. Man vet ju aldrig.
Från det ena till det andra. Läser på Metro att Stefan Löfven vänt siffrorna uppåt igen. Vad kan detta bero på? Karl´n har ju knappt pratat. Alltså... Sverige har tydligen väntat på en partiledare som kan hålla käften!
Sen blir man ju förundrad över dessa opinionsundersökningar som ständigt pågår där man får fram siffrorna. Jag har aldrig blivit tillfrågad om något över huvud taget under hela mitt liv. Jag känner inte någon annan som blivit det heller. Numera använder man sig tydligen av digitala paneler med blandade kategorier av åldrar, kön och plats.
Jag kan undra vad man ska ha det till? Ger det mig något att veta om blått eller rött ligger i topp? Är det meningen att det ska påverka mig att byta sida? Nej, troligen är det till för att tidningarna ska ha något att skriva om.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

2 kommentarer:

Tantaluran sa...

Men OM du ändå måste dricka så testa GT "tips från choacen"

Krya på dig tills på planeringsfredagen!

Helena sa...

Aj fan! Hoppas du inte får nån släng av magsjuka innan det där gått över. ;)