måndag 7 maj 2012

Hellre fultryck än slätbeige

Gillar ni t-shirts? Själv är jag så less på att de flesta t-shirts och toppar är så tråkiga. Jag vill ha mer färg och roliga tryck för att pigga upp mig. Men... det ska jag ju inte. Varför då? undrar ni. Jo...
Nu när jag ligger sjuk så glor jag ju på allt som finns på TV. Bland annat såg jag kvällsöppet där dom gör om personer till nya snygga jag. Dels får dom ny frisyr, ny makeup och så är där en stylist som talar om vad personen ska ha på sig. Den här gången så hade stylisten tre uppsättningar i beige, vit, grå, brun. Ungefär lika spännande och färggrant som en potatisgratäng. Hon själv var dessutom klädd i liknande kläder.
www.roligaprylar.se/T-shirts/
När det kom till att presentera topparna som fanns med så säger hon att "man ska undvika toppar med tryck när man kommit upp i åldern över 30. Man ska helst hålla det enfärgat."
Jag ryckte till i soffan och fick sånär feber igen. Vad menar hon? Har jag gått omkring och skämt ut mig de senaste 25 åren? I detta nu tänkte jag "det är hon som är tanten".
Själv funderar jag på att beställa hem den här tröjan till höger. Den påminner om en bild som min äldsta dotter ritade till mig i tonåren. Där hade hon skrivit "supermamman". Man kanske skulle ta den bilden och trycka upp. Sen får väl folk tycka vad dom vill.Jag kan även tänka mig den här tröjan till vänster. Mad var min ungdoms lektyr. Kanske därför jag blivit som jag är. Blått är inte min färg, men skit samma. Huvudsaken är ju att man får med Alfred E. Neuman.
Här kommer fler förslag på uppiggande t-shirts. Ankorna från Ankeborg t.ex.


Sen har vi kocken från Mupparna. Passar ju utmärkt för en husmor. Men med tanke på att jag blir sjuk jämt så kanske inte kyss-uppmaningen är så bra.
Men den här tror jag att jag ska slå till på. Absolut inget för en person över 30 och inget osynligt plagg direkt men katter det är mitt liv de´se´. Och ska jag vara ärlig så är väl stil inget man förknippar med mig direkt. Bekvämt och ledigt är nog mer min melodi sen får folk tycka vad dom vill.
www.allposters.se
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

6 kommentarer:

Snigel sa...

Jag såg också det där gör-om-mig-programmet, och tänkte: -Stackars tjej!

Stylisten fick nog mer än ett kaffe att sättas i vrångstrupen med sitt uttalande - man blir inte tant för att man passerat 30!

Baronessan sa...

Vissa blir aldrig tant. Min mamma t.ex. hon har aldrig varit tant och hon blir 88 i år :) Hon klär sig dessutom gärna i mönstrad t-shirt. Tror jag ska köpa en mad-tröja till henne i födelsedagspresent :)

Helena sa...

Men herregud vilken tråkmåns!!!! Hon kan vara tant!!!!

Färger gör en glad!! Tycker absolut du ska trycka upp den där supermamman t-shirten!! :D

Baronessan sa...

Tråkig var bara förnamnet. Ja, jag ska nog ta och leta upp den där gamla teckningen och trycka till :)

Shirouz sa...

Det är roligt med sådana där experter som talar om hur man ska vara. Lite tragiskt att det tyvärr finns en del som lyssnar på dem och tror att de vet bättre. Jag tänker aldrig slänga min Motörhead-tröja. Eller sluta att ha den :)

Baronessan sa...

Ja, tur att man inte är slav under modet. Bra så, fortsätt att göra som du vill :)