måndag 6 augusti 2012

Bajsa i en kopp

Jag ser! Det var ett tag sedan. De glasögon jag haft i c:a 2,5 år har vinglat och lagats ett flertal gånger, men nu är det ajöss med dom. Jag valde Specsavers den här gången och det är verkligen inget jag ångrar. Snabbt gick det med undersökningen och den här gången blev det 3000 billigare mot förra gången! Plus att jag fick ett par extra glasögon. Det är ju inte klokt. Jag funderar på att gå till dom andra och dänga glasögonen i skallen på dom.

Men så får man inte göra så då gör jag inte det. Jag är glad för mina nya ögon och nu ser jag så bra ut. Jag blev så jäkla snygg, så nu kan jag knappt gå förbi spegeln utan att dåna. Här på bilden visar jag upp ett av paren för Skruttan, men hon har ju tydligen ingen smak, för hon ser ju helt förskräckt ut.
Nåja, jag ska nog vänja henne med mitt utseende, mina glasögon och min ironi så hon blir mer än nöjd. För att citera Baloo: "jag ska lära henne allt jag kan".
Ibland undrar jag hur det ska bli med dom här stackars barnen som ska behöva umgås med en sån underlig mormor. När vi var hos gammelmormor sistens så sa Pytte: "mormor, jag är bajsnödig". Då tittade jag på henne och sa: "oj då, vad ska vi då göra? Ska vi sätta dig här på bordet så du får bajsa i en kaffekopp". Men jag reste så klart på mig och tog med mig jänta till toan. På vägen in säger hon: "du bara skoja, va?"  Sen hade jag så tur (!?) att jag fick vara kvar på toan medan hon skulle kacka lite. Det får varken mamman eller pappan. Så nog är man utvald alltid! Under tiden diskuterade vi hur det skulle bli om man bajsade i en kaffekopp. Men det är en annan historia.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

14 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ehh, du vet vad jag syftar på va? Om du inte är alltför äckelmagad kan du ju googla annars. ;S

   Radera
  2. Ja...ha, du menar så. Nä, nu pratar du allt skit ;)

   Radera
 2. Ha Ha! Du ska inte lura i de små såna saker!

  SvaraRadera
 3. Så underbart med en Mormor som är som jag är. Mina barnbarn tittar bara konstigt på mig när jag kläcker ur mig något i den här stilen. men de får stå ut, sån är deras mormor .

  Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man är som man är, eller hur? :)

   Radera
 4. Vi gör nog barnbarnen helt förvirrade.. fast nu har mina fattat att man kan lura mormor.. de börjar bli riktigt bra på det...Du berättar så bra att jag ser hur ni går där.....Ha det gott

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch då, kan dom luras också ;) Luras bäst som luras sist!

   Radera
 5. Underbart! Jag började med att småle, och sedan skrattade jag högre och högre ju närmare slutet av berättelsen jag kom! Och precis just nu såg jag en långhårig kossa till höger som stod ute i vattnet bland vassen! En underbar bild!

  Naturligtvis måste man lära barnen vad humor och ironi är och då får man ju samtidigt roligt själv oxå! ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är ju inte pedagogiskt utbildad så jag får ta det på känn. Men ironi det får dom på köpet, det går liksom inte att ta bort för då är det inte jag längre :)

   Radera
 6. Jaha, så är ju jag här direkt när det står bajsa i en kopp...hehe Undrar vilken humor jag har då. Så underbart att ha en sådan mormor som dig.

  Massor av härliga kramar till dig Baronessan.

  PS lite nyfiken på din ros.......???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men hallå! Läste du inte mitt ilägg hos dig, din lilla slarva ;) Du får vänta tills jag ser om den överlever :D Kram på dig själv du!

   Radera