torsdag 11 oktober 2012

Baronessan goes Quasimodo

Jag tittar på Trinny & Susannah igen. Men nu spelar jag in, så jag kan spola förbi all reklam och sånt snick-snack som jag inte vill höra. Jag gjorde ett inlägg om dessa damers program i april förra året. Jag tycker det är kul att titta på, även om jag ofta tycker att en del ser helt utspökade ut. Om man nu för det mesta travar omkring i svart/svart så kanske man inte ska komma hem i värsta clowndräkten och skrämma slag på karlstackarn där hemma.
Sen är det ju det där med att en del (de flesta) har lite så att säga rondör. Men det är inget problem för då kan man ta fram den moderniserade korsetten. Säkert mycket bekvämare än sina föregångare. Men jag undrar varför man ALLTID sätter på dessa typer av dräkter, på redan pinnsmala modeller? Det är ju inte direkt så att den där skranglan på bilden behöver klämmas åt/in.
Och sällan syns dylika tingestar på folk som behöver dom. Om det någon gång visas någon, så är det en synnerligen ung kvinna med fasta former. Inget gammalt löst sladder. Jag behöver ju bara titta på bilden för att förstå att överblivet fläsk/skinn kommer att svälla ut nedanför byxben och bak på ryggen. Jag skulle se ut som Quasimodo. I så fall behöver jag nog en med polokrage och långa ärmar och ben. Likt en tight one-piece. Men då blev väl huvudet dubbelt så stort istället. Eller så får man inte på sig skorna. Någonstans måste det ju ta vägen.
Praktiskt lagd som jag är så undrar jag också varför det inte finns någon Dennis-lucka? Ska man klä av sig hel och hållen när man går på toa? Eller får man hålla sig till torrmjölk när man använder dessa?
, jag behåller mina t-shirts och jeans jag. Sen får fläsket dansa omkring som det vill därunder.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

14 kommentarer:

Emileitha/Tarja sa...

Jag har med undrat hur toabesök ska klaras o de borde visa nån mer rundare modell, vill verkligen veta vart fläsket skulle ta vägen..Nu missade jag deras program men alla program är ju lika.. fast o andra sidan vore väl kul o vara med o bli stylat till nån annan..
Jag med mina onda händer skulel behöva hjälp både att ta på o gå på toa med denna skapelse.. nu fick jag ett gått skratt igen.. mitt i prick som vanligt.. ditt prat ..

Pockethexan sa...

Här är en till som e fan av Trinny o Sus. O nu när jag läser i vår lokala gratistidn. att alla kläder kommer från den kända klädbutiken Modevilla som ligger här i närheten kan jag faktiskt göra slag i saken om jag skulle se något som passar!

Nu kan jag göra dig/er glada ni som vill ha ett "korvskinn" att de nu fakiskt finns med "öppen lucka" om ni förstår vad jag menar o då ska man alltså inte ha något under...
Låter det bra med "öppna spjäll" där nere? Fast då kanske man ska rekom. en klänning som är liiiite länger än en mini-mini...tänk vad jag känner mig nöjd med att gå klädd som naturen skapade mig...o det e lite bättre nu sen jag har gått ned 12kg med min Lchf-diet sen i början av juli.

Kramis från Pockethexan som hoppas att jag har bidragit till allmänbildningen men vad den omtalade outfiten heter vet jag tyvärr inte men det går säkert att googla.

PS;är det någon som är intresserad av att vara med i min boktävl. där jag lottar ut 3st nyutgivna böcker. pågår tom. 14/10. Skynda er o välj vilken ni vill vinna!!!DS

Tantaluran sa...

Här snackar vi planerade toabesök!

Baronessan sa...

Ja, det vore inte dumt att bli stylad. Men INTE i TV!

Baronessan sa...

Perfekt! Jag såg ingen med "lucka" när jag googlade men det känns som en viktig detalj.
Kramis tillbaka och jag hoppas du känner dig bättre :)

Baronessan sa...

Jajamen! Men Pockethexan (kommentaren ovan) har svaret :)

Marianne sa...

Jag skrattar nästan på mig åt din beskrivning av var fettet kommer ut,hejdlöst kul :-)Bara tanken på kroppsstrumpa utan pink-lucka ger mig ångest,hehehe...ett hostanfall/gapskratt så är det kört" Jag gillar också Trinny o Susanna men igår hade dom väl ändå hjärnsläpp....helknasiga utstyrslar som ingen kan ha till vardags t.ex hon med alla underkjolarna,tror inte hon gick till jobbet i den kreationen,tsss!Sen undrar jag också över att nästan alla de "råkar möta" är eller har varit sjuka eller har nåt annat trauma!? Hur som helst så fortsätter jag att se programmet för det är ändå kul att se resultaten :-)
Ha det gott,kram :-)

Baronessan sa...

Ja, dom verkar ju inte släppa fram någon som inte har upplevt något "trauma". Jag tänkte också på det igår. Undrar vad jag skulle dra till med om jag blev "upplockad" någon gång. Kram!

Anonym sa...

Ha ha ha, ja gud så kul. Glömmer aldrig då overolen var på modet. 70-tal tror jag och man stod nästan hel naken på toa vid autobahn.
Lucka ska det var, sådeså!
men mina volanger skäms jag inte för
,mw

Annci sa...

Hehe,,,håller på jeans och t-shirt jag med... skulle en annan försöka åla sig i nåt slikt så kom man väl aldrig ur den igen... Å sen får folk ta en som man är med knivställ på ryggen och diverse andra skavanker... Hellre lönnfet o glatt humör än att det rasslar kring en när man går;D
Ha en härlig helg
♥☺♥KRAM♥☺♥

Baronessan sa...

Ja, jag förstod mig aldrig på dom där klädesplaggen. Var förmodligen irriterande praktisk redan på den tiden :)

Baronessan sa...

Absolut! En sund knopp i en rund kropp :) Kram tebax!

Fru Venus sa...

De där funkar inte! Det vet jag från...säker källa.

Baronessan sa...

Kunde väl tro det