onsdag 16 januari 2013

Hemma-dress

På jobbfronten intet nytt. Danslärare i break såg jag idag. Kan det vara något för mig kanske? Musikalledare fanns också. Annars är det lärare, olika chefer, ekonomiassistenter och sjuksköterskor som söks. Nä, jag lägger ner och blir lyxhustru. (Frågan är vem som anses lyxa? Är det den som är hemma och får "lata" sig eller är det maken som lyxar med att få allt fixat?) Jag har därför köpt upp mig på passande arbetskläder. Vad tycks? Förresten ska jag inte använda mig av det namnet utan ska likt kändisar säga att jag är snickarhustru (jfr fotbollsfru) bloggare och assistent. Obetald men försörjd. Elräkningen kommer att gå upp avsevärt om jag ska gå klädd så här!
Dessutom... när man är hemmafru/lyxhustru/snickarassistent - då går man ju aldrig i pension!? Möjligen som assistent kanske, när maken går i pension. Men hemmafru - det kan man vara tills man dör.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

4 kommentarer:

Kjelle sa...

Vinylbloggen låter som en bra idé tycker jag. Jag har också en massa gamla vinylskivor av väldigt skuftande standard men jag kommer inte att få tid att gå igenom dom innan jag får pension...

Baronessan sa...

Du (vi) är snart där ;)

Anonym sa...

Du var lite tjaskig mot Dr Hook. Älskade även deras låtar "Only Sixteen" och balladen "A little bit more".
Popcorn var verkligen en låt som kunde fastna i huvudet.Hopplös att få ur sig.
Arbetskläderna är helt okej.
Jag känner mig som en Bloggare eller en Lyxman. Har de speciella kläder?
En titt till på dina skivomslag. Läste namnet. En av mina favoriter som satt både på min pojkdörr och fasttejpat mitt ungkarlskylskåp som en isbit mot dambesök. Var hon inte blond på riktigt? Nu krackulerade min värld. :)

Baronessan sa...

Äsch, dr Hook hade så många fans ändå. Manliga bloggare tycker jag ska gå omkring i rökrock ;)
Du menar så klart Olivia!? Jo, hon var nog blond. För det mesta. Men kanske inte på riktigt :)