torsdag 14 februari 2013

Förväntningarnas dag

Det lär väl svämma över av hjärtan idag, men kärlek kan vi ju inte få för mycket av. Kan behövas i dessa hat-tider.
Här får ni alla ett lurvigt hjärta av mig som jag totat ihop i ritprogrammet ScribblerToo. Har hittat det via bloggvänner och det är bara att kliva in och börja rita.
Den här katten ser ju lite störd ut med sina jättetallrikar till öron, men det är minsann inte så lätt att rita med en mus. Särskilt som man inte är någon konstnär med papper och penna heller. Men det är första försöket så framöver kanske det blir riktiga konstverk.
Just dom här strecken som ser ut lite som garn är intressanta. Skulle ju vara kul om man kunde rita en tröja, skriva ut den och sätta på sig den! Skulle kanske funka om man hade en jättestor datoriserad stickmaskin.
Men tänk er själva, man ska iväg och hittar INGENTING i garderoben. Då sätter man sig vid datorn och ritar ihop dagens outfit. Nåja, drömma kan man ju alltid.
Idag kommer en stor del av Svenska befolkningen att bli förbannade. Besvikna över att inte få blommor, presenter, choklad, frukost på sängen, uppmärksamhet osv. Då blir det ingen kärleksfull dag inte, utan gråt och tandagnisslan. Det är kul med olika temadagar men det medföljer en förväntan för somliga och en press på en del. Här ska man väl i sanningens namn tänka sig att det mestadels är kvinnorna som står för förväntan och männen som hamnar i press. Det är svårt det där att veta/förstå sin partners förväntningar. När gav du din man en hylsnyckelsats senast? 
Ta det lugnt med stekpannan ifall han har glömt! För som Tammy Wynett sjunger: after all, he´s just a man ;) GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vårat motto är: Allt ska firas som går att fira!

margareta

Baronessan sa...

En mycket bra tanke! :)

Emileitha/Tarja sa...

Ingen lär väl missa detta dag.. Bra om det inte blir köphysteri av det ..

Black Iris sa...

Jag tycker du lyckats jättebra med din lilla katt och det ulliga hjärtat..

Maidi

Baronessan sa...

Det blir det! Folk blir ju tvingade mer eller mindre.

Baronessan sa...

Hej Maidi, Tack så hjärtligt!

Skaffaren sa...

Jag gillar hur du vänder och vrider på tillvaron. Det ger nya infallsvinklar.
Jag länkar till din blogg :-)

Baronessan sa...

Tack för det! Du har glatt min dag :)