lördag 23 mars 2013

Maby baby

Ikväll ska det göras nya barn! Eller vad ni nu väljer att pyssla med. Det är nämligen dags för nedsläckning under Earth hour!
Jag har inte ens någon koll vad det är på TV ikväll, men det skulle inte förvåna mig om det är något bra just då! Det vore ju typiskt efter denna TV-torka-vinter. Men å andra sidan, om det kommer något som kan vara sevärt så är det säkert repriser.
Nå, här ska vi inte göra barn i alla fall. Men man kan ju leka göra barn. Eller så tar vi fram något spel som man inte ser ett skit av i stearinljusskenet. Kanske blir vi tvungna att prata med varandra. Vi får se. Klockan halv nio hur som helst så ser ni till att släcka alla lampor! Det sägs inget om mobiler, men jag tycker att det säger sig självt. Plus alla andra elkrävande prylar. Ungefär allt vi har omkring oss.
Nu tycker ju Gubbe att det blir lite jobbigt om han ska gå och styra om alla automatiska utelampor. Han kan sträcka sig till lamporna i rabatten. Vi har i alla fall energilampor utomhus.

På torsdag är det inplanerat att Gubbes 8:e barnbarn ska komma. Jag har 4 barnbarn. Min bonusdotter har tre bonusbarn. Det blir alltså snart 15 barn! Så till alla våra barn skickar jag en hälsning: välj att spela spel!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

4 kommentarer:

Fru Venus sa...

Sorry, här släcker vi inte ner. Jag slocknar så ofta och länge alla dygn så jag tar tillvara på alla vakna, ljusa stunder. Om ni mot förmodan måste prata ;-) vad ska ni prata om?

Baronessan sa...

Okej daaaa, du får väl dispens då ;)
Vi spelade TP för vi hade inget att säga ;)

Helena sa...

Hehe, de har legat i de där barnen. ;)

Baronessan sa...

Ja, dom har varit så duktiga :D