onsdag 20 mars 2013

Röra på fläsket

Som jag känner mig
Det känns som att jag skulle behöva gå ner sådär tjugoåtta kilo. Känns alltså. Passar ju väldigt bra när man bakar matbröd för fulla muggar. Som dessutom är godast nybakat! Så fort jag känner mig så här uppstoppad så blir jag dessutom hungrig. Är inte det underligt? 
Nej, röra på sig var det. Men den här ryggen protesterar fortfarande. Den var ovanligt pigg i helgen när det var full rulle på dansgolvet och på karaokeen. Det kunde vara jag där till höger. Jag känner mig ungefär sådär, fast lite större. Men jag har för mig att jag hade byxor på mig hela tiden. Ja, just det... jag har ju ingen tatuering heller. Då är det inte jag.

För lite dans alltså! För lite rörelse. Jag vill ha vår med långa katt-promenader i skogen. Ta en sväng på cykeln. Plocka blommor.
För bantning går bort! Jag har jo-jo-bantat färdigt. Aldrig att jag tänker sitta och låtsas igen att morötter är lika gott som chips! Möjligen kan  jag försöka tänka på mängden jag stoppar i mig. Möjligen!

Om man skulle ta sig något att äta...

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

6 kommentarer:

Anonym sa...

och så sitter man här vid 75 och har ont i knän och ont i höfterna av all "motion" och undrar var det värt besväret - nej!

Baronessan sa...

Aha! Då är det ingen idé alltså!? Fast dansa kan man ju inte låta bli :)

Anonym sa...

Det kan vara en fejktatuering också. I så fall...:)

Baronessan sa...

Ha, ha, tänkte inte på det :D

Fru Venus sa...

Åh, jag skulle kunna dansa fem timmar om dagen bara jag hade någon att dansa med! Chips är nemas problemas, men allt med sjåklaa....

Baronessan sa...

Samma här. Med dansen alltså...