måndag 8 april 2013

Mer piller till folket

Jag kände mig bättre. Tills jag vaknade. Nytt munsår... Tackar! Kroppen är i obalans. Sen var det dags att ta sig till sjukgymnasten igen, för att kolla upp mina hoptrasslade muskler. Eftersom han bara tar kontanter så tänkte skulle jag hämta ut dito på bankomat i Sigtuna.
Det finns två i vanliga fall. Nu fanns det ingen. Den ena var igenbommad för där höll dom på med renovering och den andra lyste rött med meddelandet: "ur funktion". Ja, men det är ju som vanligt när det gäller mig. Travade iväg till Ica och frågade om jag kunde få ta ut kontanter där. "Det går bra" svarade yngling i kassan. Men inte fan gjorde det det. Så fort jag stoppade i kortet så sa maskinen "ta kort". Hur ynglingen än försökte så kom samma meddelande upp.
Jag kanske skulle ha tagit fram mobilen och tagit ett kort eftersom nu maskinen tjatade om det, men jag tror ändå inte att det hade hjälpt. Jag sa istället till ynglingen: "vi skiter i det här". Så det bidde inga kontanter till sjukgymnasten. Det får väl bli nästa gång.
Nu har jag fått tips för att stretcha nackmusklerna. Han ville även att nästa gång musklerna drar ihop sig och smärtar som allra mest, då skulle jag komma till honom så skulle han sticka nålar i mig så att jag skulle få ännu ondare. För att det sen skulle bli bättre. Lite akupunktur skulle vara bra, sa han. Men liksom med mitt knät så sa han att det inte går att göra något åt, bara lindra. Det skulle inte ens hjälpa att träna upp muskler. Kul att veta. Värken är här för att stanna. Tjohej, tjohej! Att bära runt barnbarn på armen var heller inte något han rekommenderade. Nej, men som om jag skulle.....  Det som apoteken förlorade på moderns död tar jag igen nu. Nu är det min tur att tugga piller!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

6 kommentarer:

Anonym sa...

Munsår! helvetes helvete. här har du en till. Men har alltid med mej, ANTI 5% för behandling av munsårt t o m bredvid sängen ifall på natten .... Den hjälper om jag direkt vid minsta lilla känning smetar på!
Behöver jag tala om att den är svindyr 2g kräm 109:- urk

Helena sa...

Vadå inget att göra!? Byt sjukgymnast...nåt måste det ju finnas!!

Baronessan sa...

Den jag har, Vektavir, är också effektiv och även den svindyr. Dom vet att ta betalt. Men den räcker ju ändå ett bra tag.

Baronessan sa...

Utsliten. Urgammal. Antikskador.

Fru Venus sa...

Antikskador *fniss* F´låt vännen.
Ibland funkar vin och är betydligt godroligare.

Baronessan sa...

Ja, jag håller med. Om det ska bli pillren eller vinet som tar kål på levern så är det inte så svårt att välja ;)