onsdag 17 april 2013

Nervpirrande uppdatering

Jag uppdaterar dotterns hemsida. Mycket fix och trix och kolla så att inget försvinner medan man håller på. Uppdaterar så överföringsprogrammet och kör över lite filer. Sen försvinner en del sidor. Sen försvinner ännu fler. Till slut går det inte att gå in alls! Svetten rinner...
Jag kollar här och kollar där. Försöker hitta felet och tror att det beror på det uppdaterade programmet. Blir orolig att jag har fått in virus eller att jag måste börja om från början. Hemska tanke! Sen - till slut - går jag in och kollar på webbhotellet. Då står det att det är driftstörningar!!! Men så jävla lägligt då!
Så nu sitter jag här och vet inte hur de överförda sidorna ser ut. Får väl gå in och kolla med jämna mellanrum ifall det har kommit igång.
Nu ska jag installera en ny dator och skrivare åt Gubbe.

PS. Gårdagens bröd blev bra! Konstaterar att jag behöver ha i lite vanlig jäst för att ge en extra skjuts till surdegen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

9 kommentarer:

Anonym sa...


tuff av dej! aldrig att jag skulle våga!

margareta Grattis till lyckad brödbak med knep.

lilah sa...

Men fyyy en sådan fruktansvärd situation!! Ångestframkallande. Hoppas verkligen att det ser bra ut och inget fattas när deras driftstörning är borta...

Emileitha/Tarja sa...

Så duktig du är.
Jag klarar inte att koncentrera mig så länge nu mera.. blir snurrig efter en liten stund.. o hjärnan stannar helt.. Är väl värken som drar så mycket energi kan tänka mig..

Baronessan sa...

Vågar gör jag, men jag blir så frustrerad när det inte gör som jag vill :)

Baronessan sa...

Jag tror att det blev bra till slut, men det är ju så mycket som ska stämma in. Det ska ju kunna ses i olika webbläsare och även i Mac! Fan vet hur det blir.

Baronessan sa...

Nja, det går ju åt en och annan balja kaffe :)

Helena sa...

Men shit. Är du värsta datahackern eller!? :)

Baronessan sa...

Knappast! Men jag har lärt mig att göra hemsidor och det händer att jag kan få liv i en dator. Jag gör det mesta på envishet. Går det åt helvete ringer jag till lillebrordatakonsult så får han lotsa. Men helt tappad bakom en vagn är jag inte när det gäller datorer.

Baronessan sa...

Nu för tiden är jag ju mer hemmabagare med varierande resultat ;)