torsdag 16 maj 2013

Mjukisbyxåldern

Jag har kommit i mjukisbyxåldern. Det hjälper inte ens att det är stretch i brallorna längre. Det ska vara mysbrallor. Men jag har hållit ut länge ändå, för jag vet många som svidar om till mjukisdress mot kvällningen och har gjort det sedan yngre dagar. Själv har jag gått i mina jeans för jämnan. Men nu känns det som att jag skulle vilja svida mig i vida gubbrallor med hängslen istället. Jag har för mig att det var modernt ett tag. Jävligt fula brallor med stora motveck på magen. Kanske blir modernt igen, vem vet?
Helst skulle jag ju vilja gå dygnet runt i morgonrock. Men jag tror inte att jag vill ha den uppmärksamheten det skulle skapa om jag hade det på mig när jag handlar. Men kanske om jag fixar till en lite svassig sak med volanger som påminner lite om en klänning. Det kan gå.
Och kanske, men bara kanske att det inte är det ultimata när man grejar i rabatten. Jag har idag slängt ner lite frön. Dill och grönkål. Jag har just bestämt att grönkål är en krydda och får därför växa i mitt kryddland. Om det nu vill växa vill säga. Vi har ju rådjur som kommer att älska kålen och katter som kan ligga ihjäl vilka växter som helst. Slängde ner några sockerärtor i stora tunnan också och basilika i en stor kruka inomhus. Eller kruka... det är en kopparbunke. Säkert får basilikan kopparförgiftning.

5 kommentarer:

Tantaluran sa...

Man har väl inte behåååå till mjukisar va?

Baronessan sa...

Nä, allt får svänga fritt :)

Anonym sa...

ha och jag som är björk-allergier den värsta tiden för mej

margareta

Baronessan sa...

Usch vad trist! Jobbigt det där så klart, men dom kanske kan uppfinna björkar utan pollen ;)

Fru Venus sa...

Sedan i vintras har jag bytt till mjukisbyxor på kvällarna, när vi är på stugan - så skönt! Men nu går jag helt utan några som helst byxor, bara kjol! :-)