måndag 10 juni 2013

Ta bort här och fyll på där...

Vad är det som händer. Hur kan utseendet bara bli viktigare och viktigare? Läser på Metro om att man nu börjar transplantera hår TILL ögonbrynen! För nu ska dom inte plockas bort längre, utan nu ska dom fyllas på! Det blir ju inte samma sorts hår då eftersom det tas från huvudet. Det måste därför ansas för det slutar ju inte växa som ögonbryn gör. Det kan man ju tycka inte spelar någon roll eftersom att dom som ger sig på denna idioti ändå tillbringar eoner av tid framför spegeln. Men jag tänker på när dessa personer en gång blir gamla och kanske inte orkar/kan frisera brynen längre. Ska man köra en blåpermanent i brynen då? Eller kanske kamma bakåt eller bara stryka håret bakom öronen.
Vem fan kommer på sånt här idiotiskt? Man ska rycka/vaxa/slita bort allt hår på kroppen och sen ska man odla fram stora kållarver i ansiktet. Jag vägrar! Det räcker med skatboet jag har på huvudet. Det läggs ner oerhörda pengar på utseende/skönhet. Snart kommer folk som väntar på levertransplantation att få vänta för att det står fem ögonbrynstransplantationer före i kön. Kan inte någon börja uppfinna empati och sälja istället?
Snart kommer alla se ut som Kristofer Lundström. Han som inte ville vara med i TV på grund av sina kraftiga ögonbryn. Nu är det hans tid!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

9 kommentarer:

Anonym sa...

"idag" så kan ju tjejerna hitta på annat tokigt och "kul" istället för att bli på smällen, som man inte hade tid med på den gamla goda tiden.
Men hur de kommer att se ut om 40år vill man ju inte tänka på.

margareta( men de e klart jag har ju hängmage också)

Tantaluran sa...

Undrar när det blir modernt med håriga ben?

Emileitha/Tarja sa...

Vad är det som händer egentligen.. bara undrar ?

Baronessan sa...

Mer tokigt än kul verkar det. Hängmage kommer snart att bli inne. Varenda en kommer att springa till kirurgen för att få en ;D

Baronessan sa...

Det har jag också undrat. Många gånger. Då skulle jag ha mittbena :D

Baronessan sa...

Man kan undra om det händer för lite i vissa människors liv.

Shirouz sa...

Jag håller med och jag undrar precis som föregående talare; vad är det som händer? Allt det här pilleduttandet med att ändra och ändra igen och igen? Vad är det bra för? Mår man bättre om man har buskiga ögonbryn eller om man har svalbågar? Hur kan utseendet ha blivit så enormt viktigt?

Baronessan sa...

Det fåniga i det hela är att man ofta inte ser till helheten utan stirrar sig blind på detaljer. Kan bli hur tokigt som helst. Det är ju svårt att göra om sig till en Britney Spears om man ser ut som Putte Kock.
Personligen tror jag att TV:n är skurken i dramat. För mycket "finfolk" i omlopp i tusentals skitserier.

lilah sa...

Ha ha ha jag höll på att inte komma längre än till "kamma bak ögonbrynen bakom öronen"! Underbart. :) För övrigt instämmer jag i allt...