fredag 19 juli 2013

In the summertime

Sommaren rullar vidare och jag har bland annat hunnit med att en sväng till Furuvik tillsammans med godisarna och deras päron. Sen har det blivit lite småturer hit och dit. Bland annat en loppisrunda. Vad vi köpte? Ja, det får ni se en annan gång.
Bilden nedan föreställer ett väldigt trevligt fik på Krusenbergs herrgård vid Mälarens strand. Det blåste friskt, men det var en härlig och vacker plats att fika på.
Rosen som svärmor kom med för ett år sedan blommar friskt och är så vacker. Kors i taket. Jag håller tummarna för att den vill stanna hos oss. Jag har även satt tagetes runt den för att undvika löss, men tagetesen ser ganska så sliten ut. Undrar vem som äter på den?
På kvällarna sitter man gärna ute på altanen tillsammans med katterna. Här är det Gusten som tagit på sig sina nattögon. Lite farlig ser han allt ut lilla gosekatten.
Sen smet han upp på garagetaket för att spana.
Ulla-Bella har vävt ett stiligt nät mellan altanen och garaget och fångade sig en nattabit. Tyvärr så släppte fångsten, men hon fick nog något senare på natten. Hon ser i alla fall välfödd ut och nätet är stort. Hon gillade inte riktigt kamerablixten och satte upp bakbenet i protest. Kanske som en varning.
Nu drar vi till Norge en sväng för lite fiske och trevlig samvaro med goda vänner. På återseende.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Inga kommentarer: