onsdag 4 september 2013

Baracken på ingång

Ja, välkommen hit då Obama. men du tycker väl inte att det är något vidare land det här va? Eftersom du har med dig så otroligt mycket folk. Sex läkare och egna kockar! Alltså... jag lovar, vi har såna här! Men om du nu vill känna dig trygg med din egna läkare - kunde det inte ha räckt med en? Eller hörde jag fel? Var det kanske en sexläkare?
Har du med dig en egen toalett också? Det skulle jag vilja ha med när jag är ute och åker. Men det kanske det redan finns i Cadillac One.
Hujedamig mig vilken apparat och vilka pengar det läggs på detta och man får väl bara hoppas att det kommer något vettigt av det. Och du ska ju vara här länge också. Ett helt dygn! Undrar om alla dom där kockarna får ut sina kastruller och hinner laga ihop någon aladåb under detta dygn.  Förresten ska du ju till kungafamiljen och hälsa på. Ska dom inte kunna skrapa ihop några hyfsade kockar ens? Men det är väl inte du som bestämmer va? Inte när det gäller såna saker.
Jag tycker att du verkar vara en trivsam snubbe på det stora hela, (även om det finns mycket jag inte begriper av det politiska. Men det är väl därför du är president och inte jag.)
Ja, ja, hit kommer du ju inte i alla fall, så jag går nog omkring i mina mjukisbrallor jag. Men om jag får oväntat besök så finns alltid kaffe.

 Läs även andra bloggares åsikter om , ,

6 kommentarer:

LiLo sa...

Jag är ju mest orolig för att han inte ska hinna äta nåt på slottet innan han åker.Funderar på att pipa förbi med en macka, han kanske kan äta den på väg till planet?

Baronessan sa...

Bra tänkt :)

Anonym sa...

Han börja se gammal ut också, börja likna Mandela.

mw

Shirouz sa...

Jag tänkte på att han måste vara otroligt jetlaggad senare framemot kvällen och funderade på hur han fixar det, kanske han inte ens visste vilket land han var i senare om natten. För övrigt dök han inte upp här heller så jag kunde slappa i soffan och bara dumglo på tvn. :)

Baronessan sa...

Tror jag det som han flänger mellan kontinenterna ;)

Baronessan sa...

Jag tänkte också på det där med jetlag, men han har säkert något fantastiskt piller som han får av dom där sex läkarna.