måndag 30 mars 2015

Saker man tänker på vid ryggskott.

Plantera om pelargoner. Dom har fått vänta alldeles för länge. Står på glasverandan och skriker efter ny jord! Kan man få dom att hoppa ut och plantera om sig själva om man öppnar fönstret?

Sömnad. Jag har en otrolig lust att börja nu, men nu kan jag inte! Men innan jag fick ryggskott, då infann sig inte sylusten. Typiskt!

Återbruka. Kollar på DIY på pinterest och då kliar det ännu mer i fingrarna. Här kan man spendera timmar om man vill och få hur mycket uppslag som helst. Sen - om man är skapt som mig - blir man helt tom i skallen för man kan inte sortera ut vilket av allt man vill/kan göra.

Googlar. Ingen bra idé! Det dyker upp massor med saker. T.ex. fick jag för mig att kolla på återbruk av gamla linnedukar. Då får man ju naturligtvis upp en massa andra saker. Inte så mycket om linnedukar. Till exempel det som ni ser till vänster.

Kan ju vara bra om man cyklar! Om man klickar på bilden så kommer man till "365 saker du kan slöjda". Bra va? Man kan slöjda en sak om dagen i ett helt år. Man får aldrig tråkigt! Klicka på bilden om du vill kolla!

Om man inte vill handarbeta kan man ju t.ex skriva en bok. Jodå, du kan! Du kan få hjälp t.ex på sidan "Tips! Kom igång och skriv din bok" Däremot finns det inga uppslag hur du ska få förläggarna att gilla din bok och ge ut den! Men det kan hjälpa om du redan är en kändis eller om du har med mycket sex i boken. Ju mer detaljerat, ju bättre. Sen kan du ju ge ut din bok själv också. Men det är ju en kostnadsfråga. Man vill ju bli känd och rik!

Kanske kan man läsa in sin bok och lägga ut den på Itunes eller något annat media. Eller varför inte skapa en pod? Då har du ju fritt utrymme för att kläcka ur dig vad som helst. Bäst blir det nog om du filosoferar tillsammans med någon annan. Spånar lite så där charmigt som i morgonprogrammen på radio. Men glöm inte sex och samlevnad! Tips på skapa podcast finns HÄR.

Men jag stannar nog här under korkeken och luktar på blommorna.....

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

3 kommentarer:

 1. Fy för ryggskott... Hoppas det försvinner snabbt...
  Ja det där med att skriva en bok eller fler har jag också tänkt på
  Kollat runt lite och det finns en massa alternativ där man kan få hjälp med att få ut boken till ett hyfsat pris faktiskt samt att man kan göra sig en hyfsad peng /bok... Ha en fin Påskhelg xx

  SvaraRadera
 2. Visst är det så.. När man absolut inte kan så är man sugen på att gör en hel massa saker.
  Önskar dig en riktigt Glad Påsk..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 3. Hoppas verkligen att ryggen kryar på sig nu, snart. Alla uppslag man får när man har ont i ryggen är intressant, det är som om hjärnan blir dubbelt så kreativ när inte kroppen vill. Märkligt, det där.

  SvaraRadera