måndag 18 maj 2015

Inspiration tack!

Jag sitter och väntar på inspiration. Ibland kommer den, ibland inte. Nu har jag ju samlat på mig högar att skapa av i syrummet, så jag hoppas verkligen att den kommer!

Inte fick jag sova i natt heller. (Som om det vore ovanligt!) Jag drömde att en väns bror hade dött och vi var till hans grav. Så vaknade jag med ett ryck och kände att jag blödde näsblod! Inget bra uppvaknande. Känns som ett dåligt omen. Det var svårare än vanligt att somna om efter det.

Veckan som gick stavas barnbarn. Det var passning och påhälsning (från min sida) från tisdag till lördag. Här sliter vi ut en generation i taget. Jag blir lite orolig ibland över hur barnen ska orka med när barnbarnen flyger omkring som värst. Men det är ju klart att dom orkar. Det gjorde ju jag som hade en stor skock att ta hand om. Man gör det man måste.

Idag har jag haft besök av sotaren. Undrar om det finns fler arbeten där man inte behöver precisera tiden mer än inom ett fyratimmarsspann? Hantverkare får ju mycket skäll när dom inte kommer i tid, men jag har aldrig hört att någon gnällt på sotaren. Inte mer än att dom möjligen skitar ner. Vilket inte han som var här gjorde. Dom dammsuger ju eldstäderna nu för tiden. Det är nog bra för deras hälsa också skulle jag tro.

Vad bra det är förresten att det är kallt och solen inte visar sig. Jag ska ju sitta i syrummet!
PS. Jag har lagt till lite på hemsidan. Hemgjort och Look-a-like. DS

1 kommentar:

  1. Hoppas du hittar inspirationen under dan, du lägger väl in det som blev gjort. Ha en bra skapardag

    SvaraRadera