onsdag 27 maj 2015

På tur bland bilar och prylar

Igår var vi på vårt första motorcafe med nya pärlan. Ängby Park i Knivsta har träffar för bilburna varje tisdag. Den gamla festplatsen bjöd på bilar, folk, fika och musik. Gruppen för dagen, som hette Mantix, spelade gamla låtar och var riktigt bra.


En och annan besökare hade håret i behåll och hade kammat upp värsta raggarfrillan. Kanske Gubbe kan låta nackhåret växa och kamma upp en våg över huvudet. Med mycket Brylcreem kan det gå. Eller kanske inte.

Roligast är förstås att kolla in alla fina bilar!
Många snygga pärlor stod på rad.
Snyggast var förstås den här, så då tog vi den och åkte hem.

Glömde ju berätta att jag sålde saker på loppis i helgen. Det var dotter och svärson som lurade med mig. Inte blev det många pengar, men det var ändå bra att bli av med en del saker. Fast... man får ju med sig en del hem också. Så vinst är inte att tala om.
Men det var roligt att stå och kolla på folk. Och träffa folk. Underhållning hade vi runt omkring också eftersom det var en arrangerad dag för hela gatan. Ibland blev det stereo från skilda musikstilar.

Vädret visade sig inte direkt från sin finaste sida. Svarta moln följt av regn. Men lite sol också.
Småfolket som var med kröp in under bordet och hade en mysig koja där. Dom var fantastiskt glada och stillsamma under timmarna. Men så gjorde dom ju ett par "fynd" bland borden också!
Nästa gång det blir loppis så ska vi nog köra en bakluckevariant. Vi har en del kvar att sälja om man säger så.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar