torsdag 4 juni 2015

En vodka med strå, tack!

Nej, men om man skulle ta och resa sig lite. Alltså inte från stolen utan resa iväg. Jo, så får det bli! Jag och Gubbe åker till Krakow imorgon på en "veckända". Så håll ställningarna.

Kanske hamnar vi här. På MJÖLKBAREN! Den ligger ju i alla fall på (fritt översatt) Heliga Tomas gata!! Samma gata där vårt hotell bor. Det var Gubbe (Thomas) som hittade hotellet. Undrar om det inte var för namnet.
Fast mer troligt att vi hamnar här på HOUSE OF BEER. Ligger ett stenkast från hotellet. Sa jag att det var Gubbe som hittade hotellet? Vodkabaren ligger i nästa gathörn. Här behöver man inte gå törstig inte.
Men här, på STORA TORGET i gamla stan kommer jag garanterat att sitta och vicka på tårna någon dag. Inmundigande en posk vodka (hrrrmm jo, men visst, eller?) till de polska korvarna. Kolla på folk och fotografera som en galning.
Vi har bara en väska med oss och den är fylld av skor! Jag får ju alltid skavsår eller blå naglar av allt promenerande och nu har Gubbe fått ont i tårna också. Dags att börja med rollator kanske. Det är inte så dumt. Då har man alltid med sig något att sitta på och så kan man åka i nedförsbackarna. Men det får bli en annan gång. Förresten finns det inga backar i Krakow. Nu ska det promeneras! Vi hörs!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

4 kommentarer:

Wille sa...

kommer att bli hur bra som helst - kanske mer än en gång ni kommer att känna er som åsnan mellan två hötappar/ha så kul

Baronessan sa...

Som vanligt då :D Tack!

Emileitha/Tarja sa...

Verkar inte bli så mycket promenad, om alla ställen ligger på samma gata. Ha så kul

lilah sa...

Gillar det där med att det inte finns några backar där! Hoppas ni haft det riktigt skönt. :-)