torsdag 13 augusti 2015

Soptippen nästa

Jahapp! Då har man varit hos doktorn och fått sin dom. Har varit på röntgen och den visade att mina ryggkotor ser ut som bilden till höger:
Det är inget att göra något åt och inte vet man varför det blivit så. Tackar!
Eller det går säkert att göra något, men det är inget vi pratar om eftersom jag fortfarande kan ta mig fram för egen maskin och inte ligger på golvet och tjuter.

Sen var det inte nog med det utan dessutom artros i höften. Tackar en gång till! Tror fan att man har svårt att komma igång.

... vad gör man då? Frågar jag farbror doktorn (som inte alls är en farbror utan en ung man)
Doktorn svarar att man får äta ännu mer jävla Naproxen. Nej, det säger han inte. Inte jävla alltså, det är bara jag som säger det. Till den får jag dessutom ta Omeprazol för att magen inte ska skära ihop. Nästa blir väl att levern tar slut av alla tabletter.

nu ska jag äta Naproxen i 30 dagar och se hur det känns. Jag har ju bara ätit i 15 dagar fram till för någon vecka sedan och då kändes det ju bättre så nu fläskar vi på med mer. Om det inte blir bra (vilket det förmodligen inte blir för det är ju inte så att skiten går över!) så får man överväga en operation. Men det blir väl först när jag kryper in till läkaren.

"Ska jag motionera"? frågar jag. "Nej" svarar han. "Nähä, jag får väl åka hem och köpa en rullstol då" säger jag. "Nej, nej" säger han igen. Sen förklarar han igen att jag ska äta tabletterna i 30 dagar och sen får vi se.

Och så går livet vidare... fast lite saktare än förut.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

6 kommentarer:

 1. Lägg dig på golvet och tjut...............stackare.

  SvaraRadera
 2. Inte lätt att se glad ut med sån rygg.. bara klara av liten stund i taget

  SvaraRadera
 3. Stackars dig. Du har inte funderat på andra alternativ? När jag har problem med ryggen så är en doktor sista alternativet. (om vi räknar bort sotaren och tatueraren) Om man träffar på en skicklig och välutbildad person kan den göra underverk med kroppen på kort tid. Det beror givetvis på vad det handlar om.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att jag har! Men nu ville jag bli röntgad för att få veta. Har funderingar på en osteopat.

   Radera