måndag 11 januari 2016

Blanka golv, Bantning och Bowie

Nu har golvsliparn gjort sitt och bra blev det. Här ser man innan slipning, efter och sist med pigment och lack. Blev stor skillnad. Även om det inte stämmer helt pga ljuset från fönstret.
Katterna var mer än förvirrade. Dom fick ju hålla sig i köket när det slipades och för en gångs skull så höll dom ihop. Frazze lånade till och med ut sin favoritplats i fönstret till Gösta.
Nu väntar vi bara på resterande tapeter. Sen ska det nog bli klart snart. Hoppas jag. Vi är ju inte helt på topp efter den här långdragna förkylningen.

Och hur har vi det med vikten så här efter jul? Ni har väl sett den där: "skyll inte på julmaten, du var tjock redan i augusti". Nej, julmaten kan vi inte skylla på. Bara alla chokladbitar och bakverk! Och knappt har man svalt den sista kakan förrän de förbannade semlorna dyker upp överallt!

Men det finns hjälp har jag sett. Man kan gå ner i vikt fortare än man hinner säga chokladpudding med vispgrädde. Det är bara att köpa något jävlar-anamma-pulver och dra i sig. I det finstilta står det sedan att du även ska - för att det verkligen ska fungera - undvika allt fett och löpa som en jagad iller sju timmar varje dag. Se t.ex på bilden här under. Tappa 12 kg på bara en månad! Det märkligaste är att brösten blivit större på en månad!!! Troligen ska man stå på huvudet hela månaden så allt fett åker ner i bh:n. Till och med läpparna har blivit större.

En som inte bryr sig om vare sig bantning eller semlor och nu checkat ut är ju David Bowie. Känns sorgligt och märkligt. Såna ikoner som han borde ju inte kunna dö. Dom är som seriefigurer. Ska bara finnas där. Men musiken lever vidare. För alltid!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 kommentarer:

  1. God fortsättning trots blåsten som biter så hårt på kinderna så fort man vågar sig ut. Wow vad duktiga ni är som grejar, jag som inte har nåt energi ens för städningen. I morgon mer järn (injektion) så måste ta mig till Sophiahemmet, så galet att de inte vill hjälpa mig närmare men är desperat så får gå. Du vet ju eländet "jäkla myror i benen". Hoppas du har det bättre på den fronten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hjälper det? Jag skulle nog behöva kolla mina järnvärden också. Jag vill ju helst inte äta Sifrol. Även om det hjälper.

      Radera