onsdag 24 februari 2016

Upp och hoppa!

Hur man går ner sex kilo på två veckor: man skaffar sig influensa och lunginflammation. Det är inget jag rekommenderar, men det funkar! Nu har jag nog kanske gått upp något kilo igen, men fy fan så sjuk jag varit. Jag har levt på tomatjuice!!! Det var det jag fick i mig.
Jag tycks ha en kropp som suger åt sig allt. Ändå har jag ätit B, C och D-vitaminer sen i höstas. Vad hjälpte det? Nu har jag dock lyckats ta mig ut till affären efter tre veckor och bara det var en pärs.

Det kanske var den där renoveringen som tog knäcken på mig. Även om det var Gubbe som gjorde allt! Det blev superbra och de där gröna tapeterna är verkligen inget att ångra!
Innan jag la mig raklång så klädde jag om en liten soffa. Det var lite krångligt eftersom ramen under är i metall så man kan inte fästa något där. Istället får man sy och sen fästa mot träribban i ryggen. Dessutom är inte tyget töjbart vilket inte var så bra. Men jag är nöjd.
Innan dess såg den ut så här. Ivrigt sönderklöst av både mina och dotter J:s (som haft soffan ett tag) katter. Fint tyg annars, men som sagt fullständigt sönderklöst.
Under detta tyg hittade jag ursprunget. Detta gräsliga tyg. Och det satt med miljoner stift!
nu står den här omklädd i min nya favorithörna i vardagsrummet.
Målningen av ben/armstöd fick Gubbe fixa. Jag är urdålig på att måla.

Idag har jag även gjort klart en väska/kasse som väntat på mig medan jag varit sjuk. Det har blivit ännu fler väskor sydda under december/januari, men det tar vi nästa gång.
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

1 kommentar: