torsdag 3 mars 2016

Grå, grå, grå

Idag är det gråare än gråast ute. Det är som om alla konturer har suddats ut.
Man känner sig inte direkt upplagd för att göra något. Tänk vad solen påverkar en. Även om man håller sig inomhus så gör det sån skillnad när solen tittar in (och visar hur skitiga fönster man har).

Jag har uppdaterat min look-a-like-sida på hemsidan. Vissa är mer lika än andra. Sen kan det vara så att jag har sett någon i en film där både gester och tal spelar in för likheten. Sen kanske det inte är lika likt enbart på en bild. Men kolla om ni har lust.

Häromdagen sydde jag ihop en tröja som jag stickat klart. Den stickade jag när jag låg sjuk sista veckan. Jag hade köpt garn innan för att ha något för händerna framför TV:n på kvällarna, men nu blev det till att sticka liggandes. Vilket tydligen var bra för mina axlar för nu fick jag inte ont!

Tröjan blev inte helt som jag tänkt mig (vilket det aldrig blir) eftersom jag aldrig har mönster som passar ihop med garnet. Det här är en kombination av tre olika mönster plus egen fantasi. Men den ska nog gå att använda kalla dagar.
Vilket jag tycker att det är hela tiden. Kalla dagar alltså! Jag är kall jämt. Undrar om det är sviter efter min influensa. Jag vill helst gå och lägga mig i ett varmt bad hela tiden.
Ge mig VÅR NU!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

8 kommentarer:

 1. Håller med dig... detta gråväder...jag väntar bara på att våren ska komma jag med!! Men vilken vacker tröja du gjort!Ha en trevlig och skön helg nu!!!!/EvaMarie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Ja, våren får gärna komma NU!

   Radera
 2. Ja nog är det grått alltid. Fast just idag, just nu är det VITT! VITT i alla vita nyanser som finns. Det vräker ner snö... Är 3 plusgrader så det är tungblöt VIT snö som kommer.

  Den tröjan där tycker jag var ursnygg. Jag skulle vilja lära mig sticka. Helst igår :D
  ha det gott min vän. Hälsa gube. Min gube hälsar.
  Kram Synnöve.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag såg allt att det ramlat ner en massa snög hos dig. Tack för hälsning - hälsa tillbaks!

   Radera
 3. Vilken fin tröja, visst är det skönt med stickning, själv sitter jag oxå med en tröja t o m 04.20 på morgonkvisten -du förstår?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, det är skönt att ha något för händerna. Jag blir rastlös annars :)

   Radera
 4. Det tar tid att bli varm och återställd igen. Det var verkligen en fin tröja med flätor och allt. Jag är rastlös men klarar inte att sticka och ingen lust med något heller just nu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Nej, lusten är klen. Man måste tvinga sig att göra något.

   Radera